Verzwegen sterftestatistiek: Daaraan stierven de Duitsers in 2020 het vaakst!

Datum:
 • vrijdag 10 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Nog geen 4% stierf aan of met corona
  Verzwegen sterftestatistiek: Daaraan stierven de Duitsers in 2020 het vaakst!


  (Door: Guido Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

  Nog geen 4% stierf aan of met corona

  In het eerste corona-pandemie jaar 2020 stierven in Duitsland 985.620 Duitse burgers op een totale bevolking van 83,2 miljoen. Daar zijn uitermate explosieve vragen bij te stellen: Wat zijn überhaupt de meest voorkomende doodsoorzaken? En hoeveel mensen overleden er aan een Covid-19 infectie? Het resultaat is verrassend en er gegarandeerd niet voor geschikt dat het door de politiek, de media en de wetenschap op de een of andere manier gethematiseerd wordt.

  Het Statistische Bundesamt registreert in Duitsland de sterfteoorzaken, exact zoals ze gemeld worden. Hieronder een lijst van de doodsoorzaken en sterfgevallen voor 2020, het eerste pandemie-jaar, waarin het er met corona-vaccinaties zoals bekend nog relatief “slecht” uitzag. (stand midden augustus 2021):

  Dit zijn de meest voorkomende doodsoorzaken

  Volgens informatie van het Statistische Bundesamt staan als meest voorkomende doodsoorzaken in het jaar 2020 ziekten van het bloedsomloopsysteem (bijv. hoge bloeddruk, hartziektes, beroerte, hartinfarct) met 335.524 gevallen op de eerste plaats. Dat zijn meer dan een derde deel van het totaal aantal sterfgevallen.

  Op de tweede plaats zijn 235.988 sterfgevallen met een oorzaak van nieuwe tumorvormingen (kanker) te vinden. Dat komt overeen met ongeveer een vierde deel van alle sterfgevallen.

  Op de derde plaats volgen ziektes van het ademhalingssysteem (bijv. griep, longontstekingen (pneumonie)) met 60.545 gevallen.

  Op de vierde plaats verschijnen doodsoorzaken door psychische en gedragsstoornissen (bijv. dementie) met 58.658 gevallen. Op plaats 5 ziektes van het spijsverteringsstelsel (41.850 gevallen), op plaats 5 het endocriene systeem, voedings- en stofwisselingsziektes (36.031 gevallen), op plaats 7 ziektes van het zenuwstelsel (34.800 gevallen).

  Verrassend resultaat met betrekking tot Covid-19-sterfgevallen

  Hoe ziet het er echter met de paniekerig opgedreunde Covid-19-doden? Ook daarover geeft de statistiek informatie (onder de rubriek “sleutelnummers voor bijzondere doelen”).

  In totaal worden desbetreffend 36.673 sterfgevallen opgevoerd en als volgt onderverdeeld: 35.465 werden door een laboratoriumtest bewezen, 1.205 werden klinisch-epidemiologisch bevestigd, echter niet door een laboratoriumtest bewezen.

  Bovendien werden gevallen, waarin Covid-19 als begeleidende ziekte werden aangegeven, echter niet oorzakelijk voor de dood verantwoordelijk waren, opgevoerd: 6.475 bewezen door een laboratoriumtest, 1.026 klinisch-epidemiologisch bevestigd, echter niet door een laboratoriumtest bewezen.

  Politiek verzwegen cijfers om meer paniek aan te wakkeren

  Kortom: maar ongeveer 3,72% van de sterfgevallen in het eerste pandemie-jaar 2020 in Duitsland is op een Covid-19-infectie terug te voeren! En uitermate officieel bevestigd.

  Zeker, elk sterfgeval is tragisch Maar op grond van dit statistisch resultaat is geen politieke, mediale of wetenschappelijke paniekzaaierij meer gerechtvaardigd. Integendeel.

  Maar precies om deze reden worden de cijfers verzwegen, om nieuwe, nog strengere corona-maatregelen door te kunnen drukken. Dat is het eigenlijke schandaal in deze pandemie!

  Bron:
  wochenblick.at
  Door: Guido Grandt

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten