Rechter in Ohio beveelt ziekenhuis om Ivermectine te gebruiken als behandeling tegen COVID-19

Datum:
  • maandag 6 september 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • E



    Een rechter in Ohio heeft maandag 30 augustus geoordeeld in het voordeel van het gebruik van Ivermectine bij de behandeling van een COVID-19-patiënt, een therapie die tot nu toe niet was goedgekeurd door federale gezondheidsinstanties voor de bestrijding van het virus, meldt TheBL.

    De uitspraak over het controversiële geneesmiddel werd vorige week gedaan door rechter Gregory Howard na een rechtszaak van 20 augustus door Julie Smith namens haar 51-jarige echtgenoot, Jeffrey Smith, die met COVID-19 op de ICU van het West Chester Hospital heeft gelegen, volgens WLWT.

    Ivermectine ook met veel succes gebruikt in Argentinië

    Julie beweerde in haar rechtszaak dat haar man al 19 dagen aan de beademing lag nadat zijn behandeling met Remdesivir, plasma en steroïden was mislukt.

    Julie voelde zich hopeloos en nam contact op met hun arts Dr. Fred Wagshul, die Ivermectine had aanbevolen, een behandeling die volgens geruchten effectief is voor COVID-19 patiënten.

    Maar hun ziekenhuis had geweigerd Jeffrey het geneesmiddel voor te schrijven omdat het niet officieel is goedgekeurd door de federale gezondheidsdiensten in de V.S.

    Volgens de U.S. Food and Drug Administration (FDA) is Ivermectine bekend voor de behandeling van parasitaire wormen bij dieren en mensen. Maar zij benadrukte dat “Ivermectineproducten voor dieren verschillend zijn van Ivermectineproducten voor mensen”.

    Met betrekking tot de behandeling van COVID-19 zei de FDA alleen dat het “geen gegevens heeft beoordeeld die het gebruik van Ivermectine bij COVID-19-patiënten ondersteunen om COVID-19 te behandelen of te voorkomen,” vandaar dat het gebruik ervan niet zou worden aanbevolen.

    Mevrouw Julia zei in de klacht dat ze een volledige vrijwaring had getekend waarin ze het ziekenhuis vrijstelde van alle aansprakelijkheid in verband met de toediening van Ivermectine, en haar pleidooi werd door rechter Howard aanvaard.

    Dankzij de uitspraak zou Jeffrey nu een behandeling met Ivermectine krijgen volgens het voorschrift van hun arts, namelijk een dagelijkse inname van een dosis van 30 mg over een periode van 21 dagen.

    In zijn verklaring over Ivermectine voor COVID-19 had het agentschap gewaarschuwd voor mensen die het verkeerde type Ivermectine voor dieren zochten, wat tot vergiftiging kon leiden. Het zei dat dergelijke meldingen vaak waren voorgekomen.

    De FDA heeft op 21 augustus nogmaals op Twitter gewezen op het probleem wanneer mensen ten onrechte op zoek gaan naar Ivermectine voor dieren om hun COVID-19-dilemma’s te behandelen: “U bent geen paard. U bent geen koe. Serieus, jullie allemaal. Stop ermee.”

    Wat betreft de effectiviteit bij het helpen van COVID-19 patiënten, stelde de FDA het kort: “een aantal eerste onderzoeken zijn aan de gang,” eraan toevoegend dat het “zeer gevaarlijk kan zijn.”

    Volgens de Wall Street Journal werd Ivermectine in 1996 gecertificeerd en onder de vier miljard doses die sinds 1998 werden toegediend, werden slechts 28 gevallen van ernstige neurologische bijwerkingen gemeld. Het medicijn zou ook veilig zijn voor gebruik bij zwangere vrouwen, kinderen en zuigelingen.

    India: COVID-gevallen kelderen nadat regering gebruik van Ivermectine en Hydroxychloroquine bevordert

    Een studie van juni 2020 gepubliceerd in het tijdschrift Antiviral Research, zoals WSJ vermeldde, ontdekte dat Ivermectine “21 virussen bestrijdt, waaronder SARS-CoV-2, de oorzaak van Covid-19. Een enkele dosis verminderde de virale belasting van SARS-CoV-2 in cellen met 99,8% in 24 uur en 99,98% in 48 uur.”

    Terwijl onzekerheden over de kracht van Ivermectine met COVID-19 te wijten waren geweest aan nog niet beschikbare gegevens om te bekijken, beschuldigde Sen. Rand Paul (R-Ky) op 27 augustus het voorzichtige onderzoek naar dit medicijn te wijten was geweest aan “de haat” voor voormalig president Donald Trump, die het had gesteund nadat hij van zijn coronavirusinfectie was genezen.

    “De haat voor Trump heeft deze mensen zo gestoord dat ze niet bereid zijn het objectief te bestuderen,” zei Paul zoals bericht door Cincinnati Enquirer.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen


     





    1 reacties :

    Anoniem zei

    En toch zullen de Corona gelovigen van dit land dit artikel nooit geloven.
    Ze blijven erbij dat injecteren met vergif de beste oplossing is, al vallen ze er dood bij neer.

    Een reactie posten