Meer dan 130 Britse artsen: Mislukt COVID-beleid veroorzaakt ‘enorme’ schade, vooral bij kinderen

Datum:
  • woensdag 1 september 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • In een brief, ondertekend door meer dan 130 Britse medici, worden de Britse premier Boris Johnson en andere regeringsfunctionarissen ervan beschuldigd het land “enorme, permanente en onnodige schade” toe te brengen, meldt Life Site.

    Hoogleraar: Oorlog tegen horeca is om andersdenkenden het zwijgen op te leggen



    In een deze week door meer dan 130 Britse medici ondertekende brief aan de Britse premier Boris Johnson en andere Britse regeringsfunctionarissen wordt de regering ervan beschuldigd haar reactie op de COVID-pandemie verkeerd te hebben aangepakt, met als gevolg “enorme, permanente en onnodige schade” voor het land.

    In de brief, “Our Grave Concerns About the Handling of the COVID Pandemic by Governments of the Nations of the UK,” (Onze ernstige bezorgdheid over de aanpak van de COVID-pandemie door de regeringen van de landen van het VK), worden 10 manieren beschreven waarop de auteurs stellen dat het beleid van de Britse regering er niet alleen niet in geslaagd is de burgers te beschermen, maar in veel gevallen ook bijkomende, onnodige schade heeft veroorzaakt.

    De 10 hoofdauteurs van de brief schreven:

    “Wij schrijven als bezorgde artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers die daar geen enkel belang bij hebben. Integendeel, wij lopen het risico dat onze baan in het gedrang komt en/of dat wij persoonlijk worden ‘besmeurd’ door degenen die het niet leuk vinden dat wij ons uitspreken.

    De auteurs beschuldigen overheidsfunctionarissen ervan dat zij de schade van het lockdown beleid niet hebben gemeten, dat zij de dreiging van het virus hebben overdreven en dat zij kinderen ten onrechte massaal hebben getest.

    Zij schreven:

    “Het herhaaldelijk testen van kinderen om asymptomatische gevallen te vinden waarvan het onwaarschijnlijk is dat ze het virus verspreiden, en hen te behandelen alsof ze een soort biogevaar vormen, dient geen enkel doel voor de volksgezondheid en moet stoppen.”

    In de brief worden de ambtenaren er ook op gewezen dat zij de discussie over vroegtijdige behandeling met protocollen die elders met succes worden toegepast, actief onderdrukken, en wordt gesteld dat vaccinatie van de gehele volwassen bevolking nooit een voorwaarde voor het beëindigen van de beperkingen had mogen zijn.

    De auteurs concludeerden:

    “De Britse aanpak van COVID heeft duidelijk gefaald. In de ogenschijnlijke wens om één kwetsbare groep – de ouderen – te beschermen, heeft het gevoerde beleid wijdverspreide bijkomende en onevenredige schade toegebracht aan vele andere kwetsbare groepen, vooral kinderen.”

    De brief is niet alleen gericht aan Johnson, maar ook aan Nicola Sturgeon, minister-president van Schotland; Mark Drakeford, minister-president van Wales; Paul Givan, minister-president van Noord-Ierland; Sajid Javid, minister van Volksgezondheid; Chris Whitty, Chief Medical Officer; en Dr. Patrick Vallance, Chief Scientific Officer.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen













    0 reacties :

    Een reactie posten