Groot-Brittannië: gevaccineerden worden vaker ziek dan ongevaccineerden

Datum:
 • zaterdag 18 september 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Deze cijfers plaatsen duidelijk grote vraagtekens bij de massale anti-Covid-vaccinatiecampagne.  Groot-Brittannië: gevaccineerden worden vaker ziek dan ongevaccineerden  (Door: Francesca de Villasmundo – Vertaling: E.J. Bron)

  De media, de tegenover de officiële richtlijnen “goedgezinde” artsen en de politici die een oogje hebben op tirannieke maatregelen kunnen het dan wel ontkennen, maar de realiteit blijft de realiteit met haar cijfers en feiten. Het mislukken van de anti-Covid-vaccinatie ligt voor de hand. Het voorbeeld van landen die grotendeels gevaccineerd zijn en waarin een derde of zelfs vierde dosis noodzakelijk is, voordat er over de vijfde dosis wordt gesproken, die onvermijdelijk zal komen, of dit nu in Israël, IJsland of Groot-Brittannië is, bewijst dit.

  Vandaag presenteren we de Britse cijfers: Public Health England, de regeringsinstantie van het Engelse ministerie van Gezondheid, publiceerde op 20 augustus het technische rapport met de tot 15 augustus geactualiseerde data. En die data zijn ongelooflijk.

  Engeland is een van de meest transparante naties wat betreft de data over Sars-Cov2-infecties en sterfgevallen in de gevaccineerde en ongevaccineerde bevolking. Dit geeft een waarheidsgetrouw beeld van de vaccinatie.

  Bij de analyse van de tabel van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen van mensen die besmet zijn met de Delta-variant, op basis van de vaccinatiestatus, komen data naar voren waarop gelet zou moeten worden.

  Het totale aantal van de van 1 februari tot 15 augustus geregistreerde gevallen van de Delta-variant bedraagt 386.735. Daarvan zijn 183.133 ongevaccineerd en 163.329 gevaccineerd.

  De gevallen van personen die zich ondanks vaccinatie besmetten, worden onderverdeeld in: besmette personen binnen 21 dagen na de eerste dosis, besmette personen 21 dagen na de eerste dosis en besmette personen 14 dagen na de tweede dosis.

  In de tabel wordt de bevolking in ouder dan 50-jarigen en jonger dan 50-jarigen onderverdeeld. Het meest zorgwekkend zijn de data juist in de bevolking ouder dan 50 jaar, die het sterkst wordt bedreigd door zware ziektesymptomen.

  Het totale aantal besmette personen in de leeftijdsgroep van de mensen ouder dan 50 jaar bedraagt 48.264.

  Daarvan zijn 4.891 ongevaccineerd en 39.131 gevaccineerd. In percentages uitgedrukt betekent dit dat de gevaccineerden boven de 50 jaar, die besmet zijn met de Delta-variant, 88,9% van de besmette personen uitmaken, tegenover 11% van de ongevaccineerden.

  Als we dan kijken naar de specifieke analyse van de 39.131 personen, dan is er nog een zorgwekkend feit te zien: van de 39.131 besmette personen zijn er 32.828 personen die de dubbele dosis gekregen hebben, d.w.z. die de vaccinatiecyclus hebben afgesloten. 21 dagen na de eerste dosis raakten 6.075 personen besmet en slechts 228 binnen 21 dagen na de eerste dosis.

  Laten we nu kijken naar het aantal sterfgevallen, wederom voor de bevolkingsgroep van de boven de 50-jarigen. In de tabel van de openbare gezondheidsdienst worden de sterfgevallen behandeld die binnen 28 dagen na de datum van het positieve testresultaat zijn opgetreden.

  Het totaal aantal sterfgevallen bij de boven de 50-jarigen bedraagt 1.075: 318 ongevaccineerden en 745 gevaccineerden, waarvan 652 gevaccineerd werden met een dubbele dosis.

  Deze cijfers plaatsen duidelijk grote vraagtekens bij de massale anti-Covid-vaccinatiecampagne.

  (Bron: medias-presse.info)

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com
  Door: Francesca de Villasmundo

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten