De baas eist een test of prik. Wat nu? – Isa Kriens en Frank Stadermann

Datum:
 • vrijdag 17 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  In deze uitzending behandelen Isa Kriens en Frank Stadermann de vraag welke rechten de werknemers hebben.   De baas eist een test of prik. Wat nu? – Isa Kriens en Frank Stadermann  De baas eist een test en/of een vaccinatie. Wat nu?

  Veel werknemers worden door hun baas onder druk gezet om zich te laten vaccineren of te laten testen. Is de werknemer verplicht om daaraan gehoor te geven?

  In deze uitzending behandelen Isa Kriens en Frank Stadermann de vraag welke rechten de werknemers hebben. Dat zijn er meer dan vaak wordt gedacht. Ook worden in deze uitzending tips gegeven hoe werknemers zich het beste tegenover hun baas kunnen opstellen: wees mysterieus, geef niet te veel prijs.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
  https://steun.cafeweltschmerz.nl/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  0 reacties :

  Een reactie posten