Dappere IC-verpleegkundige: er wordt gesproken over het weigeren van zorg aan ongeprikten

Datum:
 • zaterdag 11 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ze denkt dat veel mensen op de IC liggen als gevolg van bijwerkingen van het vaccin.  Dappere IC-verpleegkundige: er wordt gesproken over het weigeren van zorg aan ongeprikten


  De Amerikaanse IC-verpleegkundige Chelsea Walls werkt al vanaf het begin van de pandemie met coronapatiënten. In de Stew Peters Show doorprikte ze de leugens van de media.

  Ze zei dat hydroxychloroquine en ivermectine ‘taboe’ zijn en dat patiënten enkel remdesivir krijgen toegediend, dat schade toebrengt aan onder meer de nieren.

  Walls zei verder dat de directeur van het ziekenhuis waar ze werkt SEH-artsen (spoedeisende hulp) heeft gevraagd om zorg te weigeren aan ongevaccineerde patiënten. De verpleegkundige zei dat er nog geen artsen zijn die daar gehoor aan hebben gegeven.

  Ontslagen

  Op de vraag of ze zich laat vaccineren tegen corona antwoordde de IC-verpleegkundige: “Nee, absoluut niet. Ik heb jonge kinderen waar ik voor strijd.” Ze voegde toe dat ze voor 31 oktober volledig gevaccineerd moet zijn. Als ze de deadline niet haalt, wordt ze ontslagen. Er werken zo’n 3200 mensen in het ziekenhuis en Walls schat dat ongeveer 20 tot 30 procent zal worden ontslagen.

  Ze denkt dat veel mensen op de IC liggen als gevolg van bijwerkingen van het vaccin. “Artsen zullen dat nooit erkennen, maar ik heb nog nooit zoveel beroertes – dodelijke beroertes, meerdere beroertes – gezien, bizarre huiduitslag over het hele lichaam en ik heb nog nooit zulke jonge mensen zien binnenkomen met een hartstilstand.”

  Strijden

  We moeten samenkomen, we moeten strijden. Want als we niet strijden, gaan we verliezen, zei Walls, zichtbaar geëmotioneerd.


  0 reacties :

  Een reactie posten