Coronabedrog: 80 procent van de Corona-doden stierf aan andere oorzaken

Datum:
  • woensdag 1 september 2021
  • in
  • Categorie:
  • Recente berekeningen van medisch wetenschapper Bertram Häussler van het IGES Instituut in Berlijn bewijzen dat: Bijna 80 procent van alle coronadoden in de statistieken van het Robert Koch Institute zijn helemaal geen coronadoden, de sterftestatistieken zijn steeds meer vertekend, zei hij.


    31-8-2021

    Terwijl Die WELT met zijn verslag achter de paywall de situatie had moeten verlichten, hebben de openbare media in Duitsland onmiddellijk een nieuwe golf van angst en paniek aangewakkerd en dezelfde dag nog een feitelijke tegenverklaring van de situatie gepubliceerd, meldt Report24. Ook op Twitter zinderde het van woede – de “Corona Getuigen” lieten zich van hun meest totalitaire kant zien.

    Bertram Häussler is arts, socioloog en hoofd van het onafhankelijke instituut voor gezondheidsonderzoek IGES in Berlijn. Zijn team stelt sinds augustus 2020 de “Pandemie Monitor” samen op basis van eigen en zeer wetenschappelijke analyses – en rapporteert deze zonder ongegronde angst en paniek te zaaien. Zo luidde de kop van de site op maandag dat de bezorgdheid over een toename van het aantal sterfgevallen of de overbelasting van het gezondheidsstelsel ongegrond was. Van 1 augustus tot 19 augustus werden gemiddeld 18 sterfgevallen per dag gemeld, waarvan slechts 7 personen in de 5 weken voor hun dood positief hadden getest, en in 11 gevallen was het positieve testresultaat meer dan 5 weken geleden. Reeds in juli waarschuwde het team van Häussler uitdrukkelijk voor overschatting van het aantal doden. Aan de hand van het voorbeeld van 14 juli legde het IGES-team uit dat van de 31 gemelde sterfgevallen er slechts 3 positief op het coronavirus waren getest in de 5 weken voor het overlijden. In alle andere gevallen is de doodsoorzaak “corona” hoogst onwaarschijnlijk, maar toch worden ook deze sterfgevallen in de statistieken van het Robert Koch Instituut vermeld.

    Dodencijfers constant laag – maar nog steeds te hoog door RKI manipulatie

    In het WELT-interview zei Häussler dat het RKI momenteel ongeveer 8 mensen per dag meldt die rechtstreeks aan Covid19 zijn overleden, een lichte stijging ten opzichte van slechts 2 zes tot acht weken geleden. Op het hoogtepunt van de “tweede golf” werden echter binnen 24 uur ongeveer 1200 sterfgevallen gemeld, zei hij. De sterftecijfers zijn momenteel zeer laag, maar de meldingscijfers van het RKI zijn nog steeds te hoog: “Er worden meer sterfgevallen gemeld dan er in werkelijkheid aan Corona zijn overleden”, verklaart het hoofd van het Berlijnse IGES-instituut.

    De sterftecijfers worden kunstmatig hoog gehouden door het Robert Koch Instituut

    Häussler legt ook uit hoe hij tot deze beoordeling komt. Zijn team heeft kunnen vaststellen dat bij ongeveer 80 procent van alle sterfgevallen sinds begin juli het tijdstip van het eerste contact met het virus veel meer dan vijf weken in het verleden lag. In dit geval moet men er eerder van uitgaan dat Corona niet de doodsoorzaak was, vertelde de arts aan die WELT. Momenteel hebben ongeveer 3,8 miljoen mensen in Duitsland een Covid19-ziekte, en statistisch gezien sterven elke dag ongeveer 100 mensen uit deze groep aan andere reguliere doodsoorzaken dan Covid19. Häussler legde uit dat het blijkbaar regelmatig voorkomt dat juist dergelijke absoluut natuurlijke sterfgevallen door het Robert Koch Instituut worden toegeschreven aan een Covid19-ziekte die vele maanden geleden is opgetreden (of slechts aan een gemelde positieve test). “Het kan ook een oude persoon zijn die in 2020 besmet was maar nu aan hartfalen is overleden,” verduidelijkt hij.

    GES-instituut veroordeelt RKI wegens vervalsing van cijfers met eigen databanken

    De IGES-onderzoekers hebben de cijferfraude van het Duitse Robert Koch-Instituut pas tot op de bodem uitgezocht door hun eigen nauwgezette onderzoek en gegevensanalyse. In een speciale databank zouden de door het RKI gepubliceerde gegevens dag per dag worden ingevoerd, waarbij elke dag afzonderlijk zou worden bijgehouden. Häussler noemde zijn databank terecht een “schat aan gegevens”, een voordeel ten opzichte van de overheidsdienst, die blijkbaar nog steeds in het duister tast en niet over een geldige databank beschikt. Zo, zei hij, is het mogelijk voor de IGES-artsen om een infectiedatum toe te kennen aan degenen die als “overleden” zijn gerapporteerd. Häussler en zijn team werken met deze methode wetenschappelijker dan de hoogste Duitse instantie voor epidemiebescherming – chapeau. Hij legt ook uit waarom deze analyse niet zou werken met de RKI-databank: deze is nutteloos, de gegevens overlappen elkaar en kunnen niet naar behoren worden weergegeven.

    Incidentie en aantal nieuwe infecties geen basis voor verdere dwangmaatregelen

    Häussler verklaarde in een interview met Die Welt ook dat de gemiddelde leeftijd van de positief geteste personen in Duitsland momenteel is gedaald tot ongeveer 30 jaar. Hij benadrukte dat mensen op deze leeftijd weinig risico lopen om ernstig ziek te worden, zodat een lockdown bij een incidentie van 50 niet langer passend en gewoon “zinloos” is. Het koppelen van maatregelen aan het percentage ziekenhuisopnamen is daarom de juiste manier om uit de pandemie te geraken. Een “massale sterfte” zoals rond Kerstmis is niet meer te verwachten, zelfs niet met de Indiase mutatie die bekend staat als de deltavariant, die momenteel meer dan 90 procent van alle gevallen uitmaakt.

    Groot Brittannië: Veel zaken, bars en clubs open – nauwelijks doden

    Nogmaals, een blik op Groot-Brittannië helpt om te begrijpen hoe dingen beter kunnen worden gedaan. “Daar zijn alle clubs open, maskers zijn niet langer verplicht – maar de besmettingscijfers zijn duizelingwekkend. Maar ondanks meer dan 38.000 nieuwe besmettingen per dag, zijn er slechts ongeveer 100 sterfgevallen, en ook het aantal ernstig zieke patiënten in de klinieken ligt op een laag niveau. Deze cijfers zijn beschikbaar voor het RKI, maar worden niet vrijgegeven. Vermoedelijk zou dan blijken dat de informatie over de vraag of en hoe vaak iemand gevaccineerd is, vaak ontbreekt”, zo bekritiseert Häussler nogmaals de gebrekkige gegevensbasis van het Robert Koch-Instituut. Maar hij ging nog verder en verwees naar Amerikaanse en Oostenrijkse studies die hadden aangetoond dat bij de thans gerapporteerde sterfgevallen, zelfs onder degenen die waren gevaccineerd, de overgrote meerderheid reeds eerder ernstige ziekten of een verzwakt immuunsysteem had gehad. “Dus je vraagt je af: waarom hebben we deze gegevens niet in Duitsland?” – een terechte vraag van de arts, die waarschijnlijk onbeantwoord zal blijven.

    Incidentie stijgt in het westen, maar niet in het oosten: verband met het aandeel migranten

    In het WELT-interview legde Bertram Häussler ook uit waarom de incidentie momenteel vooral in West-Duitsland toeneemt, maar niet in Oost-Duitsland. Volgens hem heeft dit enerzijds te maken met het einde van de vakantieperiode, maar ook met het aandeel van migranten in de bevolking, dat vorig jaar al merkbaar was. Migranten die hun woonplaats in Duitsland hebben, zouden tijdens de zomerperiode steeds vaker naar hun land van herkomst terugkeren om familie te bezoeken. Daarom is de incidentie hoger in deelstaten met een sterke migrantenbevolking, zoals Noordrijn-Westfalen of Bremen, dan in Saksen of Thüringen, waar minder mensen met een migrantenachtergrond wonen.

    Tagesschau met paniekartikel: De WHO verwacht “honderdduizenden doden”

    Terwijl de nieuwe feiten en gegevens van de medische wetenschapper Bertram Häussler en zijn team van onderzoekers van het IGES-instituut de bevolking moesten kalmeren en ontspannen, hebben de publieke media het moment handig aangegrepen voor hernieuwde en reeds lang bestaande angst en paniekzaaierij: Tagesschau waarschuwde vandaag voor “honderdduizenden doden” in de Europese regio tegen december, verwijzend naar cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Volgens deze voorspellingen vreest de WHO 236.000 nieuwe coronadoden tegen het eind van het jaar. Hoe dit in overeenstemming moet zijn met de geldige gegevensbasis van het IGES-instituut blijft onduidelijk.

    Twitter schuimbekt – kritische berichtgeving een doorn in het oog van “Coronafanatici”

    Het WELT-rapport werd ook uitvoerig besproken in de sociale media

    Met name de als “rode stippen” bekend staande Corona Panik-profielen hebben duidelijk gemaakt wat zij denken van kritische berichtgeving: Niets. Om het extreem dodelijke gevaar van het virus te illustreren, schrijven deze gebruikers 3 rode stippen in hun profielnamen en gebruiken ze hashtags zoals #HardLockdownNOW, #KinderdurchseuchungStoppen of #LebenRetten. De vulgaire hashtag #HaltDieFresseSpringerpresse dook maandag ook weer op in de Twitter-trends, een teken dat Die WELT met zijn berichtgeving weer eens de spijker op de kop heeft geslagen.

    Poging tot moord op Boris Reitschuster wegens kritische verslaggeving

    Kritische berichtgeving die niet past in het eigen wereldbeeld en het narratief van de “gevaarlijke epidemie” wordt steeds vaker aangevallen, en ook journalisten krijgen steeds meer aanvallen te verduren. Onlangs nog werd de freelance journalist Boris Reitschuster vanaf een balkon in de marge van de Berlijnse Querdenken-demonstratie met een bloempot bekogeld. Veelbetekenend is dat de eigenaar van het balkon een regenboogvlag op zijn balkon had gehangen en een teken wilde zetten voor tolerantie en diversiteit. Steeds vaker kan echter worden vastgesteld dat vooral de zogenaamd verdraagzamen in deze samenleving de meest onverdraagzamen zijn geworden.

    Archief sterftecijfers


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:













    0 reacties :

    Een reactie posten