Beëindig de massa-immigratie!

Datum:
 • zondag 12 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het politieke jaar is weer begonnen.
  10-9-2021  Het politieke jaar is weer begonnen. Wij laten u zien waar onze prioriteiten dit jaar liggen. Vandaag: het beëindigen van de massale immigratie. FVD pleit voor een asielstop. We willen het Australische immigratiemodel invoeren, zodat we weer zélf bepalen wie ons land binnenkomt. En we maken werk van actieve remigratie voor wie zijn kansen verspeelt. Volg ons. En sluit je aan! fvd.nl/word-lid ► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​ ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​ ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​ ► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​ ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​


  Forum voor Democratie

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het Christelijke CDA, tenminste wat er nog van over is want ze leren het daar nooit, wil weer ISIS terroristen met hun vrouwen en kinderen naar Nederland halen. Voor een normaal denkend mens is dit niet meer te bevatten.
  Deze mensen van het CDA zijn medeplichtig aan iedere moord die gepleegd is en nog gepleegd zal gaan worden en verdienen het om levenslang opgesloten te worden.

  Anoniem zei

  Het CDA is natuurlijk een lachertje. Totaal van de werkelijkheid losgezongen.

  Ik ben zo blij dat de vrouw van Pieter Omtzigt ook heeft besloten het CDA achter zich te laten.

  Een reactie posten