Wetenschap tegen de stroom in: in gesprek met Stef van Bremen | #3.45

Datum:
 • maandag 23 augustus 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  In het kader van het thema 'water' ontvangt Sven ditmaal Stef van Bremen,.......
  22-8-2021
  In het kader van het thema 'water' ontvangt Sven ditmaal Stef van Bremen, opgeleid als chemicus en, net als Sven en zijn kompanen van stichting Het pad der natuurlijke energie, in de ban geraakt van de wonderen die zich afspelen aan de randen van de reguliere wetenschap - en daarbuiten. Hij doet uit de doeken welke ervaringen deze interesse bij hem hebben gewekt en in welke richting zijn eigen onderzoek hem tot op heden heeft geleid. Van water via o.a. Schauberger en Emoto naar magnetisme en elektriciteit; de raakvlakken met de nieuwe stichting bieden Sven en Stef niet alleen een hoop gespreksstof maar creëren ook perspectief op een betere toekomst.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de stichting? Kijk dan op https://natuurpad.com/ voor meer informatie over de activiteiten én hoe u kunt bijdragen.
  Links: Viktor Grebennikov #1 - Testing Scarab (June Bug) Wing Cover: https://youtu.be/xoxme2QNxnQ NV#19 Maarten Van Schijndel: https://youtu.be/oWtM5x6gnNY Slagveld afl 24 Battlefield part 2 with Stef van Bremen and Geert Creyne: https://www.bitchute.com/video/2ZsTFT... Floating water bridge between two beakers: https://youtu.be/iC8KDYcdiUI B.F. Skinner's Shaping Experiment ("Skinner's Box"): https://youtu.be/iC8KDYcdiUI Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/ Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen. Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

  Een Oorlog Reeds Verloren

  0 reacties :

  Een reactie posten