Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders

Datum:
 • vrijdag 6 augustus 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact
  Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders

  ————————————————————————————————————————

  Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact

  ———————————————————————————

  In een studie van de grootste Covid-19 ‘vaccin’producent Pfizer wordt gewaarschuwd dat ingeënte mensen bepaalde ‘vaccin’componenten kunnen overdragen op anderen, enkel door persoonlijk contact met hen te hebben. Zwangere vrouwen en hun ongeboren of pasgeboren kind lopen daardoor gevaar. Ook hieruit blijkt dat het ‘shedden’ van potentieel schadelijke ‘vaccin’stoffen zoals spike proteïnen, waar we dit jaar al vaker aandacht aan besteedden, beslist geen complottheorie is.

  ‘Blootstelling aan de studie interventie tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling moet binnen 24 uur na bekendwording bij de onderzoeker bij Pfizer Safety worden gemeld,’ zo vermeldt het document over de verrichte klinische studie.

  Met ‘studie interventie’ wordt de mRNA Covid-injectie bedoeld. Daar is het onderzoek immers op gericht. ‘Blootstelling’ betekent niet injectie / ‘vaccinatie’, maar dat iemand die NIET geïnjecteerd is lichamelijk dicht in de buurt van iemand komt die wel is geïnjecteerd. Het kan daarnaast ook slaan op een niet geïnjecteerd persoon die de vloeistof uit een vaccinflesje aanraakt.

  Gevaar voor zwangeren en borstvoeding gevende vrouwen, en hun baby’s

  In deze specifieke studie gaat het om niet geïnjecteerde zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, bijvoorbeeld een medewerker van een lab of teststraat waar de Covid injecties worden toegediend. Als DAT gebeurt, dan noemt Pfizer dat een ‘safety situation’, een veiligheidsincident dat binnen 24 uur moet worden gemeld.

  Kortom: een lab medewerker die zwanger is of borstvoeding geeft en dicht in de buurt van een gevaccineerde komt, moet dit zo snel mogelijk rapporteren. Waarom? Duidelijk omdat er een gevaar is voor haar ongeboren kind of haar pasgeboren baby, aan wie dat gevaar via moedermelk kan worden doorgegeven.

  Zo’n vrouw hoeft dus enkel dichtbij iemand te komen die het ‘vaccin’ reeds heeft ontvangen. Meer niet. Dat betekent dat er een overdracht kan zijn van ‘vaccin’componenten van de ene op de andere persoon, waarvan Pfizer erkent dat die overdracht een GEVAAR kan vormen voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen en hun baby’s.

  Uit het document: ‘Een EDP (Exposure to the vaccine During Pregnancy = Blootstelling aan het vaccin tijdens Zwangerschap) ontstaat wanneer een mannelijke deelnemer die de studie interventie ontvangt of heeft afgebroken een vrouwelijke partner blootstelt voorafgaande of tijdens het moment van conceptie.’ (vet toegevoegd)

  Een gevaccineerde man die lichamelijk dicht bij zijn ongevaccineerde partner komt – en dat hoeft nog niet eens seks te zijn – levert dus eveneens een gevaarlijke situatie op voor de vrouw die een kind gaat krijgen, een kind wil krijgen, of net een kind heeft gekregen, en voor het kind zelf. Er bestaat dus gevaar op een ernstige beschadiging, aandoening of een miskraam, enkel door het overdragen van ‘vaccin’deeltjes van een geïnjecteerd persoon op een ongeïnjecteerd persoon.

  Besmetting na inademing of huidcontact

  Het Pfizer document geeft een voorbeeld van een gevaarlijke situatie die meteen moet worden gemeld: ‘Een vrouwelijk familielid of zorgverlener rapporteert dat ze zwanger is nadat ze door inademing of huidcontact is blootgesteld aan de studie-interventie…’ (vet toegevoegd)

  ‘Nauw contact’ betekent dus ook inhalatie van uitgeademde ‘vaccin’stoffen. Je kunt daar ook door een simpele aanraking mee besmet raken. En nee, dat geldt niet alleen mensen die in een lab, teststraat of ziekenhuis werken. Pfizer heeft het in het algemeen over MENSEN, waarvan de één wel ingeënt is, en de ander niet, en over het overdragen van ‘vaccin’deeltjes van de ene op de andere persoon.

  Of je dat nu ‘overdragen’, ‘shedden’ of ‘besmetten’ noemt, maakt niet uit. Pfizer waarschuwt niet voor niets dat zo’n situatie binnen 24 uur moet worden gemeld aan de ‘safety’ afdeling. Het bedrijf wist dus op voorhand dat hun product schade zou kunnen veroorzaken aan vrouwen die zwanger zijn, die zwanger willen worden, borstvoeding geven, EN aan de -ongeboren of geboren- kinderen zelf. Ook overheden waren van dit gevaar op de hoogte; zie bijvoorbeeld ons artikel van 8 juni: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ** (/ ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden).

  (** Voor de duidelijkheid: Spike proteïnen zitten niet IN de injecties, maar worden in het lichaam DOOR de injecties aangemaakt).

  Iemand zou nog kunnen beweren dat een zwangere vrouw mogelijk contact heeft gehad met een gevaccineerde waarbij tijdens inenting misschien wat druppeltje uit de naald op zijn (of haar) huid waren gevallen. Dat is echter zeer onwaarschijnlijk. Pfizer heeft het in het document niet over een tijdsperiode, maar schetst enkel het scenario dat de man A) werd ingeënt, en B) op zeker moment nauw contact had met een vrouwelijke partner. Dat kan dagen of zelfs weken later zijn geweest. Enige gemorste druppeltjes zouden dan allang zijn verdwenen. (1)

  82% spontane abortussen na Pfizer injectie

  In de op deze site uitgebreid besproken bijsluiter en zorginstructies stond klip en klaar dat het Pfizer vaccin NIET aan zwangeren moet worden gegeven, niet aan vrouwen die binnen korte tijd zwanger willen worden, en niet aan vrouwen die borstvoeding geven. Dat werd wereldwijd van meet af aan echter toch gedaan, mede omdat Pfizer de aanvankelijke waarschuwingen om onduidelijke redenen weer introk.

  De gevolgen hiervan waren onlangs in een andere wetenschappelijke studie te lezen: maar liefst 82% van 127 onderzochte vrouwen die in hun eerste 20 weken zwangerschap zaten en die zich toch hadden laten injecteren, kregen een spontane abortus.

  Aanval met biologische wapens op voortbestaan mensheid?

  Bovenstaande geldt niet alleen voor het Pfizer vaccin; enkele maanden geleden erkende de mede oprichter van Moderna en tevens mede ontwikkelaar van de mRNA technologie dat gevaccineerden inderdaad ‘vaccin’stoffen zoals het Spike proteïne naar hun omgeving kunnen ‘shedden’.

  Ondanks deze schokkende feiten dringen bijna alle politici wereldwijd deze injecties met almaar dwingendere maatregelen aan hun bevolking op, en willen ze er zelfs nog veel meer van gaan geven, inclusief aan steeds jongere kinderen.

  De aanwijzingen dat we inderdaad wel eens te maken zouden kunnen hebben met een rechtstreekse aanval met biologische wapens op het voortbestaan van de mensheid stapelen zich op. Een aanval, die feitelijk openlijk is aangekondigd door globalisten zoals de Rockefellers, Ted Turner en Bill Gates, die er nooit een geheim van hebben gemaakt dat ze vinden dat er veel te veel mensen op deze planeet rondlopen, en er actief iets moeten worden gedaan om het overgrote deel te ‘verwijderen’.

   

  Xander


  (1) No More Fake News (onderzoeksjournalist Jon Rappoport)
  (Afbeelding, excl. spuit): Stephanie Pratt via Pixabay 

  Zie ook o.a.:

  01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
  26-07: Nog onbevestigd: ‘Dodelijke schimmelinfectie in VS veroorzaakt door geshedde spikes van Covid gevaccineerden’
  18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
  17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
  27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
  21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
  15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
  13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
  08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
  05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
  04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike
  proteïnene verspreiden

  01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
  08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
  05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
  17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen 
  03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
  15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
  16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
  13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
  31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
  11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

  2020:

  04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo langzamerhand kont er steeds meer ellende over de injecties met schadelijke stoffen, ook wel vaccins genoemd, boven drijven, alleen begrijpt de massa het nog niet helemaal.
  Zo ook de fraude met corona ziekenhuisopnames in Engeland waar geen hout van klopt. https://www.geenstijl.nl/5160466/helft-engelse-coronapatienten-had-geen-corona/
  En neemt u gerust maar aan dat dit in Nederland en andere landen niet anders is.

  Een reactie posten