Herdenking Sascha Moll zaterdag 7 augustus 2021 Den Haag

Datum:
 • zaterdag 7 augustus 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Tot hier en niet verder

   

   
  Tot hier en niet verder
  Herdenking Sascha Moll
  zaterdag 7 augustus 2021
  Den Haag
     Tot hier en niet verder

  Vorig jaar was ik in Berlijn. Samen met mij zo'n 1 miljoen anderen. Het verliep voornamelijk rustig. De Politie faciliteerde grotendeels deze enorme demonstratie waar onder andere J.F. Kennedy Junior het publiek toesprak.

   

  Vorig weekend keerde ik terug om wederom met zo'n 1 miljoen anderen te demonstreren. De vriendelijke agenten van vorig jaar waren ingeruild voor knokploegen van de overheid. Ik heb een man door een raam geduwd zien worden door de Politie, ik heb oudere vrouwen tegen de grond gesmeten zien worden door de Politie en ik heb vredelievende demonstranten in elkaar geslagen zien worden door de mensen van wie we tot voor kort dachten dat ze ons zouden beschermen. Niets is op dit moment minder waar. 

   

  Daarmee zeg ik niet dat alle Politie agenten zich misdragen. Wel zeg ik dat het tijd wordt dat de èchte Politie agenten hun collega's en leidinggevenden aanspreken op dit onacceptabele gedrag. Zweigen is instemmen. 

   

  In al dat geweld is ook datgene gebeurd waar we al zolang voor vrezen. Een van de demonstranten is overleden. Zijn naam was Sascha Moll. Ik kende hem niet persoonlijk maar mijn hart huilt. Vandaag wordt hij begraven en zal ik hem eren. Ik hoop samen met jou. 

   

  Ik nodig je dan ook uit om samen met mij Sascha te eren en gezamenlijk een route te lopen in Den Haag. 

   

  Vandaag om 12 uur verzamelen wij voor de deur van de Duitse Ambassade. Merkel heeft met de inzet van dit enorme Politiegeweld bloed aan haar handen. 

   

  Vanaf daar lopen wij door naar de Australische ambassade. De regering in Australie laat ons voorland zien als wij niets doen. Daar is inmiddels het leger ingezet om de burgers onder controle te houden.

   

  De derde ambassade die we bezoeken is de Franse ambassade. Daar staan ze op het punt om alle zorgmedewerkers te verplichten mee te werken aan deze experimentele gen-therapie. Diegenen die niet meewerken kunnen rekenen op onstlag. Inmiddels wordt er al dagen door zo'n 160.000 mensen gedemonstreerd. De straten staan vol. Zorg- en brandweermedewerkers hebben aangegeven te zullen staken totdat deze verplichting van tafel is. 

   

  En tenslotte brengen we een bezoek aan de Canadese ambassade. Ook daar kent de overheid geen grenzen als het gaat om het onderdrukken van haar burgers. Zij waren de eerste met grootschalige quarantaine kampen. Duizenden Canadezen kregen boetes en/of werden vaak hardhandig gearresteerd tijdens demonstraties.

   

  Deze vier landen zijn de voorlopers in de aanpak van een ieder die opstaat voor zijn/haar vrijheid.

   

  Het is geen demo geen mars. We staan stil bij het fascisme. Geen vlaggen, spandoeken of leuzen. Wel bloemen en uitnodigingen voor het 'vaccineren' (eventueel nummer en naam onherkenbaar maken) neerleggen bij deze bolwerken van fascisme. 

   

  Wij zijn de nette mensen.

   

  Warme groet,

   

  Willem Engel

   

  ​De adressen van de ambassades kan je zien in de afbeelding hierboven.

   

  0 reacties :

  Een reactie posten