De PCR-tests werken niet om een actieve infectie met covid19 vast te stellen.

Datum:
  • dinsdag 24 augustus 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  • De pandemie is zo echt als de test, en de test is een dobbelsteenworp.


    21-8-2021


    Dat zeggen we allemaal, maar we lijken niet te begrijpen wat het betekent, want hoewel we weten dat PCR-tests niet werken om infectie vast te stellen, blijven we alle statistieken accepteren die worden geproduceerd als gevolg van de aanname dat PCR-tests infectie vaststellen, meldt The Off Guardian.

    We zeggen – “0h wow, covid aantallen stijgen ondanks de lockdown”. Of “massale toename van mensen die covid krijgen in DIT verpleeghuis ondanks voorzorgsmaatregelen”. Of “kijk de ‘vax’ werkt niet want mensen die het krijgen krijgen nog steeds covid“.

    Nee. Fout. Het zijn geen “covid aantallen”, het zijn positieve-test aantallen. Het is geen piek in mensen die ‘Covid’ krijgen in het verpleeghuis, het is een piek van mensen die positief testen. De mensen die de vaccinatie krijgen hebben niet “nog steeds Covid”, ze testen nog steeds positief.

    En de reden waarom deze “anomalieën” voorkomen, de reden waarom gevaccineerde mensen nog steeds positief kunnen testen, enz. enz. is dezelfde reden waarom een papaja positief kan testen – omdat de PCR-tests niet werken.

    We weten het, maar we blijven het vergeten. Dus laten we het nog een keer zeggen.

    De PCR tests werken niet.

    De PCR tests. Werken niet.

    We kennen allemaal het gevaar van valse positieven als er te veel cyclussen worden uitgevoerd. Dit wordt zelfs door Fauci toegegeven. En Marion Koopmans.

    Als u uw tests met 30 cycli of meer uitvoert, zijn de resultaten zeer waarschijnlijk troep en zijn eventuele positieve resultaten zinloos. En, ongelooflijk, de meeste laboratoria die deze tests uitvoeren hebben precies dat gedaan – met cycli van 30 of meer, zelfs tot 45. Zoals Nederland doet.

    Maar dit welbekende en belangrijke feit verbergt het nog belangrijkere feit dat zelfs wanneer de tests correct worden uitgevoerd zij nog steeds niet werken – in die zin dat zij niet zijn ontworpen om te doen waarvoor zij worden gebruikt.

    Ze stellen geen diagnose of detecteren een actieve infectie. Ze zijn, voor het grootste deel, zelfs niet specifiek voor SARSCOV2. Ze kijken alleen of je een aantal willekeurige RNA-fragmenten in je lichaam hebt waarvan iemand heeft vastgesteld dat ze lijken op bepaalde typen verondersteld viraal RNA.

    Zelfs als de test dit spul werkelijk in je vindt, en niet alleen maar onzin uitspuwt omdat de cyclusdrempel te hoog is ingesteld, is er letterlijk niets dat aantoont dat dit beetje troep iets te maken heeft met je loopneus, keelpijn, longontsteking of dood. Het zou kunnen, maar het is veel waarschijnlijker van niet.

    Zij zijn zelfs niet ontworpen met gebruikmaking van echt viraal RNA van het (vermeende) Sars-Cov-2 virus. Zij gebruikten “synthetisch RNA” of “gefabriceerde bronnen”, omdat er geen geïsoleerde monsters van Sars-Cov-2 beschikbaar waren.

    De CDC zegt dat de 59 verschillende PCR-tests die op de markt zijn hun prestaties niet met elkaar kunnen vergelijken… omdat zij allemaal verschillende “kunstmatige monsters” hebben gebruikt voor hun productie.

    Dus, in termen van diagnose of epidemiologie, is de informatie die we krijgen niet veel beter dan wanneer we een dobbelsteen met zes kanten nemen, één kant als ‘positief’ bestempelen en vijf kanten als ‘negatief’ en beginnen te gooien.

    Zo bezien is het mysterie van “doorbraakinfecties” of “herhalingsinfecties” of ” Lockdown pieken” enz. na het vaccineren niet zo mysterieus, toch? Het blijkt dat er een simpel antwoord is op al deze vragen.

    Waarom kun je positief testen en dan negatief en dan weer positief op dezelfde dag?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom duiken er ‘doorbraakgevallen’ op?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom komen er soms pieken tijdens lockdowns?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom kun je meer dan eens ‘covid’ krijgen?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom kun je ‘covid hebben’ zonder symptomen?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom ‘doodt’ covid alleen mensen die al aan iets anders sterven?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom kan je positief testen nadat je gevaccineerd bent?

    Omdat de tests niet werken.

    Waarom kan een stuk fruit covid hebben?

    Omdat de tests NIET WERKEN.

    Waarom vertoont de mortaliteit geen enkel teken van een echte pandemie?

    Omdat die er niet is, omdat het dodelijke virus een illusie is, gecreëerd door tests – die niet werken.

    Absorbeer dit feit. Internaliseer het. Stop met praten over “besmettingen”, stop met het slikken van de fundamentele leugen die alle andere leugens verkoopt.

    De pandemie is net zo echt als de tests. En de tests werken niet.

    De machthebbers hebben het in feite zelfs toegegeven. Keer op keer.

    Waarom begon de WHO te waarschuwen voor vals-positieve en hoge CT-waarden nadat de vaccins waren “goedgekeurd”?

    Omdat ze weten dat de tests niet werken.

    Waarom test de CDC gevaccineerden op lagere CT-waarden dan niet-gevaccineerden?

    Omdat ze weten dat de tests niet werken.

    Waarom krijgen gevaccineerden te horen dat ze “routinetests moeten overslaan“?

    Omdat ze weten dat de tests niet werken.

    Waarom is de NHS verteld om “incidentele covid” te negeren?

    Omdat ze weten dat de tests niet werken.

    Snap je het nu?

    Je kunt sterven bij een verkeersongeluk, van de trap vallen, een bacteriële longontsteking krijgen, een coronaire trombose krijgen, van ouderdom sterven of jezelf door het hoofd schieten – en een PCR-test kan je een “Covid-dood” maken.

    Je kunt om de dinsdag worden gevaccineerd of een miljoen keer “natuurlijke immuniteit” ontwikkelen…maar die wetenschappelijk betekenisloze PCR kan je nog steeds veranderen in een geval elk moment dat het toeval (of de goedgekeurde cyclus drempel) dat beslist.

    Daarom zal niemand ooit betrouwbaar “immuniteit hebben” en kan deze pandemie eeuwig duren.

    De pandemie zal nooit eindigen omdat hij nooit echt begonnen is.

    Het is een zwendel, een grap met valse statistieken om je opgesloten, bang en geïsoleerd te houden terwijl een krankzinnige nieuwe cultus zijn agenda uitvoert.

    Die agenda wordt duidelijk uiteengezet en is dat al vanaf dag één, en we hebben er de laatste 16 maanden over gepraat. Het gaat om de grootste overdracht van rijkdom en macht ooit, de massale vernietiging van kleine bedrijven, huiseigendom, persoonlijke autonomie.

    Het gaat om apartheid en de demonisering van iedereen die vraagtekens zet bij het heersende verhaal – vooral van degenen die het experimentele ‘vaccin’ weigeren.

    Dat de pandemie gedeeltelijk is uitgevonden om de verschillende potentieel giftige niet-vaccins te verkopen valt niet te ontkennen. Winst is een deel van het motief. Onderschat nooit de gretigheid van de heersende psycho-archie om snel geld te verdienen.

    Maar is dat echt alles wat het is? Ieder weldenkend mens moet zich afvragen waarom ze deze experimentele chemische brouwsels aan de mensen opdringen als een evangelische prediker die verlossing verkoopt. Willen deze gekken echt wereldwijde ontvolking zoals sommigen suggereren?

    Ik weet het niet. Eerlijk gezegd leek het in 2019 al hysterisch om te denken dat de machthebbers zo’n agenda zou kunnen hebben. Maar na 16 maanden van de Nieuwe Waanzin, lijkt het niet iets om onvoorwaardelijk uit te sluiten.

    Waarom kregen de vax-fabrikanten toestemming om deze protocollen te verkopen zonder enige voorafgaande testen?

    Waarom worden deze brouwsels nog steeds verkocht ondanks een ongekend aantal meldingen van bijwerkingen?

    Wat zullen de veelbesproken spike-eiwitten uiteindelijk precies met hun gastheren doen?

    Ontvolking of gewoon cynische uitbuiting van een kans om die verdomde mRNA “vaccins” die nooit eerder zijn goedgekeurd voor menselijk gebruik (omdat de dierproeven een ramp waren) te verkopen?

    Wie weet het op dit moment in deze nieuwe Matrix van waanzin.

    Het enige dat we zeker weten is dat de ‘pandemie’ een leugen is die wordt gebruikt om de belangen te behartigen van de meest wrede, krankzinnige, fanatieke, realiteit-ontkennende sector van de uber-rijken – en uw veiligheid is NIET hun prioriteit.

    Oh, en – voor het geval het je alweer ontschoten is – de tests werken niet.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen










    2 reacties :

    Verontruste zei

    Roepende in de woestijn?
    Waarschijnlijk want voor die marionet met zijn schoentjes en de kliek er rondomheen blijft die test een "gouden standaard". Waarschijnlijk letterlijk.

    Anoniem zei

    Er zijn hele volksstammen in Nederland die alle afwijkende meningen van deskundigen afdoen als onzin of omdat het niet waar is omdat het Journaal dat zegt.
    Keer op keer kunnen mensen met een andere mening met feiten komen maar de journaal en andere media aanbidders blijven zeggen dat het onzin is. Er is niet tegenop te redeneren. Waar nog niet zo lang geleden tijdens bijv. een verjaardag het min of meer de afspraak was om niet over politiek te praten omdat dat nogal gevoelig ligt, was het weer altijd goed of bij de mannen voetbal. Voetbal is politiek geworden met een stel knielende kneuzen vanwege de zielige zwartjes, zoals ook al gebruikelijk wordt bij andere sporten. Het het weer is vanwege de doemverhalen in de media en het wel of niet waar net zo gevoelig geworden als de politiek. Kortom, heel voorzichtig over de vakantie praten en verder maar je mond houden. Dat is het Nederland van nu geworden waar keer op keer tweedracht gezaaid wordt door de Overheid en de media.

    Een reactie posten