Wetenschap: spike-eiwit in Covid-vaccins veroorzaakt beroertes, hartaanvallen en bloedklonters

Datum:
 • zondag 18 juli 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Er is een wetenschappelijke studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit, dat in de Covid-19-vaccins wordt gebruikt, grote schade aan de bloedvaten toebrengt en beroertes, hartaanvallen, migraine en bloedstolsels veroorzaakt, naast tientallen andere gevaarlijke bijwerkingen die al aan minstens 1100 mensen in het VK en aan meer dan 10 500 mensen in de EU-landen alleen het leven hebben gekost.


  corona24-5-2021

  Het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, is de auteur en publiceerder van een wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit dat in de Covid-vaccins wordt gebruikt, in feite de oorzaak is van de vaatschade. Van cruciaal belang is dat alle drie de experimentele Covid-vaccins – waarvoor momenteel in het VK een vergunning voor gebruik in noodgevallen is verleend – hetzij patiënten injecteren met het spike-eiwit, hetzij via mRNA-technologie het eigen lichaam van de patiënt instrueren het spike-eiwit te produceren en in het vaatstelsel vrij te geven.

  De studie van het Salk Institute bewijst dat de veronderstelling van de vaccinindustrie, dat het spike-eiwit inert en onschadelijk is, onjuist en gevaarlijk onnauwkeurig is.

  In een artikel getiteld, “The novel coronavirus’ spike protein plays additional key role in illness”, gepubliceerd op 30 april 2021, waarschuwt het Salk Instituut dat: “Salk onderzoekers en medewerkers laten zien hoe het eiwit cellen beschadigt, wat bevestigt dat COVID-19 een voornamelijk vasculaire ziekte is.”

  Uit dat artikel:

  Nu toont een belangrijke nieuwe studie aan dat de spike-eiwitten van het virus ook een sleutelrol spelen in de ziekte zelf. Het paper, gepubliceerd op 30 april 2021 in Circulation Research, toont ook onomstotelijk aan dat COVID-19 een vasculaire ziekte is, en toont precies aan hoe het SARS-CoV-2 virus het vasculaire systeem op cellulair niveau beschadigt en aanvalt.

  “Veel mensen zien het als een ziekte van de luchtwegen, maar het is echt een vaatziekte,” zegt assistent-onderzoeksprofessor Uri Manor, die co-senior auteur van de studie is. “Dat zou kunnen verklaren waarom sommige mensen beroertes krijgen, en waarom sommige mensen problemen hebben in andere delen van het lichaam. De overeenkomst is dat ze allemaal een vasculaire basis hebben.”

  Het paper geeft voor het eerst een duidelijke bevestiging en een gedetailleerde verklaring van het mechanisme waarmee het eiwit vasculaire cellen beschadigt.

  In de nieuwe studie creëerden de onderzoekers een “pseudovirus” dat omgeven was door de klassieke SARS-CoV-2-kroon van spike-eiwitten, maar dat geen echt virus bevatte. Blootstelling aan dit pseudovirus resulteerde in schade aan de longen en slagaders van een diermodel, wat bewijst dat het spike-eiwit alleen voldoende was om ziekte te veroorzaken. Weefselmonsters toonden ontsteking in de endotheelcellen die de wanden van de longslagaders bekleedden.

  Het team bootste dit proces vervolgens na in het lab door gezonde endotheelcellen (die de slagaders bekleden) bloot te stellen aan het spike-eiwit. Zij toonden aan dat het spike-eiwit de cellen beschadigde door ACE2 te binden. Deze binding verstoorde ACE2’s moleculaire signalering naar mitochondria (organellen die energie genereren voor cellen), waardoor de mitochondria beschadigd en gefragmenteerd raakten.

  Eerdere studies hebben een soortgelijk effect aangetoond wanneer cellen werden blootgesteld aan het SARS-CoV-2 virus, maar dit is de eerste studie die aantoont dat de schade optreedt wanneer cellen worden blootgesteld aan het spike-eiwit op zichzelf.

  “Als je de replicatiemogelijkheden van het virus wegneemt, heeft het nog steeds een groot schadelijk effect op de vasculaire cellen, gewoon door zijn vermogen om zich te binden aan deze ACE2-receptor, de S-eiwitreceptor, die nu beroemd is dankzij COVID,” legt Manor uit. “Verdere studies met gemuteerde spike-eiwitten zullen ook nieuw inzicht verschaffen in de infectiviteit en de ernst van gemuteerde SARS CoV-2 virussen.”

  Het onderzoek bewijst dat de Covid-vaccins in staat zijn vaatziekten te induceren en rechtstreeks verwondingen en sterfgevallen te veroorzaken als gevolg van bloedstolsels en andere vaatreacties. Dit wordt allemaal veroorzaakt door het spike-eiwit dat in de vaccins is ingebouwd.

  Het artikel van het Salk Institute verwijst naar dit wetenschappelijk artikel dat is gepubliceerd in Circulation Research: SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2.

  Dit artikel is het eerste dat het mechanisme documenteert waarmee spike-eiwitten – zelfs degene die geen actieve virale component hebben – vaatvernietiging veroorzaken door zich te binden aan ACE2 receptoren en de functie van cellulaire mitochondriën te remmen.

  Uit het artikel:

  SARS-CoV-1 [Spike] proteïne bevordert longschade door het verlagen van het niveau van ACE2 in de geïnfecteerde longen. In de huidige studie tonen we aan dat S-eiwit alleen vasculaire endotheelcellen (ECs) kan beschadigen door ACE2 terug te dringen en bijgevolg de mitochondriale functie te remmen.

  Ook uit het artikel:

  Vervolgens onderzochten we de impact van S-eiwit op de mitochondriale functie. Confocale beelden van ECs behandeld met S1 proteïne toonden een verhoogde mitochondriale fragmentatie, wat wijst op een veranderde mitochondriale dynamiek… Bovendien veroorzaakte ACE2-L overexpressie, een verhoogde basale verzuring, glucose-geïnduceerde glycolyse, maximale glycolytische capaciteit, en glycolytische reserve (figuur [D], ii). ECs geïncubeerd met S1 proteïne hadden ook een verminderde mitochondriale functie maar een verhoogde glycolyse, in vergelijking met controle cellen behandeld met IgG…

  …onze gegevens onthullen dat S-eiwit alleen het endotheel kan beschadigen, wat zich uit in een verminderde mitochondriale functie en eNOS activiteit, maar een verhoogde glycolyse. Het lijkt erop dat S-eiwit in EC’s de redox stress verhoogt, wat kan leiden tot AMPK deactivatie, MDM2 upregulatie, en uiteindelijk ACE2 destabilisatie.

  De studie stelt vervolgens dat “door vaccinatie gegenereerde antilichamen” het lichaam kunnen beschermen tegen het spike-eiwit.

  Het is echter juist het spike-eiwit in het vaccin dat schade toebrengt aan het vasculaire systeem. Met andere woorden, het menselijk immuunsysteem probeert de patiënt te beschermen tegen potentiële schade die door het vaccin wordt veroorzaakt, voordat de schade kan worden veroorzaakt. Daarom is het zo dat personen die geen ernstige bijwerkingen van het Covid-vaccin ondervinden, dit alleen maar doen omdat hun aangeboren immuunsysteem hen tegen het vaccin beschermt, en niet met het vaccin, zoals de autoriteiten u willen doen geloven. Het vaccin is het wapen. Uw immuunsysteem is uw verdediging.

  Alleen al op basis van dit onderzoek zouden alle Covid-vaccins onmiddellijk van de markt moeten worden gehaald en opnieuw moeten worden geëvalueerd op bijwerkingen op de lange termijn.

  Vertaald vanuit het Engels.

  Bron: The Daily Expose (d.d. 19 mei 2021).


  Artsen Voor Vrijheid

  Samen tegen Corona

   

  0 reacties :

  Een reactie posten