Ode aan de vrienden van Weltschmerz – Erik van der Horst met Max von Kreyfelt

Datum:
 • donderdag 22 juli 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Café Weltschmerz bedankt haar vrienden, kijkers, sponsoren en interviewers voor hun bijdrage sinds 2014......  Ode aan de vrienden van Weltschmerz – Erik van der Horst met Max von Kreyfelt

  Bekijk de video op LBRY.tv:


  Café Weltschmerz bedankt haar vrienden, kijkers, sponsoren en interviewers voor hun bijdrage sinds 2014, toen het videokanaal het levenslicht zag. Zonder de betrokkenheid van vrienden, donateurs, gasten en interviewers had Café Weltschmerz nooit kunnen zijn wat het nu is, zo legt Max von Kreyfelt uit. Hij vertelt tevens wat ‘corona’ voor Weltschmerz betekende en wat de ambities zijn voor de toekomst.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
  https://steun.cafeweltschmerz.nl/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  0 reacties :

  Een reactie posten