Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Datum:
 • donderdag 29 juli 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  En in Israël is twee derde van de ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd, ....


  Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

  Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in de staat Californië blijkt dat vijf county’s waar de vaccinatiegraad boven het gemiddelde ligt, te maken hebben met een bovengemiddeld aantal ‘coronagevallen’. Het omgekeerde is ook waar: in county’s waar de vaccinatiegraad onder het gemiddelde zit, daalt het aantal gevallen.

  De gegevens laten zien dat Los Angeles, San Diego, Alameda, Contra Costa en San Francisco, waar de vaccinatiegraad hoog is, te kampen hebben met een stijgend aantal coronagevallen, meldt CBS Sacramento.

  Interessante gegevens

  In Modoc, Glenn, Lassen, Del Norte en San Benito, county’s met een relatief lage vaccinatiegraad, is een duidelijke daling zichtbaar van het aantal gevallen.

  De kijkers van CBS Sacramento, dat een item wijdde aan de ‘interessante gegevens’, kunnen weer gerust slapen. Volgens de zender betekent dit namelijk niet dat de vaccins niet werken. Een arts die door CBS werd geïnterviewd, wijt het stijgende aantal gevallen in county’s met een hoge vaccinatiegraad aan ‘de hoge bevolkingsdichtheid’.

  Israël: twee derde ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd

  De krant The Guardian publiceerde onlangs een artikel waaruit blijkt dat de meeste mensen die stierven aan de ‘deltavariant’ gevaccineerd waren.

  En in Israël is twee derde van de ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd, zo heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid laten weten. Ook is meer dan de helft van de Israëliërs met een positieve coronatest volledig gevaccineerd.  0 reacties :

  Een reactie posten