Is ons onderwijssysteem toe aan een reset? – Laila & Kees

Datum:
 • donderdag 8 juli 2021
 • in
 • Categorie:
 •  In deze video werpen zij een kritische blik op ons huidige onderwijssysteem en het effect hiervan op de creativiteit van de mens.
  Is ons onderwijssysteem toe aan een reset? – Laila & Kees  Weltschmerz Next is een nieuw vast onderdeel van het YouTube-kanaal Café Weltschmerz. Weltschmerz Next is bedacht door een groep jonge mensen die kritisch zijn op de huidige gang van zaken in de wereld.

  In deze video maakt u kennis met de volgende twee teamleden van Weltschmerz Next: Laila Mol en Kees van Rengs. Zij spreken zich beiden al geruime tijd uit over alles wat zich momenteel afspeelt. Van de situatie rondom corona, het onderwijssysteem tot aan het zelfbeschikkingsrecht. Zowel Laila als Kees zijn zeer ondernemend en zetten hun ondernemerschap graag in voor het collectief.

  In deze video werpen zij een kritische blik op ons huidige onderwijssysteem en het effect hiervan op de creativiteit van de mens. Daarnaast schijnen zij hun licht op de medische apartheid die dreigt te ontstaan en voorzien zij meer polarisatie dan ooit tevoren, doordat wij als mens op alle mogelijke vlakken tegen elkaar worden uitgespeeld. Uitzonderingen worden tot regel gemaakt en daarmee wordt onze biologische blauwdruk ondermijnd.

  Volgens Laila en Kees is het zaak dat wij weer autonoom worden en ons niet meer laten (mis)leiden door overheden en grote multinationals. Tot slot steken zij alle jongeren graag een hart onder de riem: “Laten we weer zelf koekjes gaan bakken”.

  Weltschmerz Next is naast dit YouTube-kanaal ook te vinden op:
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/welt…
  Facebook: https://www.facebook.com/weltschmerznext
  Instagram: https://www.instagram.com/weltschmerz…

  De teamleden van Weltschmerz Next zijn te bereiken en te volgen via Instagram:
  Laura Hos: @laurahoss
  Duncan Robles: @duncanrobless
  Joey Baeten: @joe.s.flow
  Laila Mol: @lilahartist
  Kees van Rengs: @kieuske

  Stay tuned, er volgt snel meer content!

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
  https://steun.cafeweltschmerz.nl/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  0 reacties :

  Een reactie posten