In Frankrijk en Griekenland demonstreren honderdduizenden burgers tegen gedwongen corona-vaccinaties

Datum:
 • maandag 19 juli 2021
 • in
 • Categorie:
 • In totaal gingen op 137 plaatsen meer dan 100.000 mensen de straat op om te protesteren tegen de corona-dictatuur.

   
  In Frankrijk en Griekenland demonstreren honderdduizenden burgers tegen gedwongen corona-vaccinaties  (Vertaling: E.J. Bron)

  Steeds meer EU-landen besluiten, zonder mediale of politieke tegenwind, een gedwongen corona-vaccinatie – van Frankrijk via Italië tot Griekenland. Eerst voor bepaalde beroepsgroepen, zoals verpleegkundigen en gezondheidspersoneel, ingevoerd, zou de dwang zich weldra tot alle burgers kunnen uitbreiden. Maar misschien gaat de rekening niet op, want in Frankrijk en Griekenland marcheren sinds de aankondigingen honderdduizenden mensen op straat om hier tegen te protesteren.

  Grote demonstraties in Frankrijk

  Zo vinden er in bijna alle grote Franse steden massaprotesten plaats tegen het omstreden decreet van president Emmanuel Macron, dat voorziet in gedwongen vaccinatie en de digitale registratieplicht. In steden zoals Lyon zetten de beroepsknokkers van de politie zelfs traangas tegen de eigen bevolking in. In totaal gingen op 137 plaatsen meer dan 100.000 mensen de straat op om te protesteren tegen de corona-dictatuur.

  Ook in Griekenland massale protesten

  En ook in Griekenland gingen tienduizenden mensen in alle grote steden de straat op om tegen de “vaccinatieapartheid” en het corona-vaccinatiepaspoort van de regering te demonstreren. Zoals bekend mogen niet gevaccineerde mensen quasi helemaal niet meer deelnemen aan het openbare leven. Eveneens bestaan er plannen om meer jongeren tegen corona te laten vaccineren.

  (Klik voor meer video´s de link hieronder naar het originele artikel aan!)

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten