Gezondheid een geheim? Wat BIG PHARMA je niet vertelt!

Datum:
  • zaterdag 24 juli 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • In deze video gaat Duncan Robles in gesprek met Mike Verest van Leefbewustnu over werkelijke gezondheid en hoe een ieder dit kan bereiken.



    23-7-2021




    Weltschmerz Next is een nieuw vast onderdeel van het Youtube-kanaal Café Weltschmerz. Weltschmerz Next is bedacht door een groep jonge mensen die kritisch zijn op de huidige gang van zaken in de wereld.

    Wat zijn de belangrijkste fundamenten voor een gezond en gelukkig leven? Waarom is het zo slecht gesteld met de gezondheid van de mens? En wellicht een van de belangrijkste vragen, wat voor aandeel heeft BIG PHARMA in het ziek zijn van de mens? Daarnaast bespreken zij de huidige stand van zaken in de wereld en laten zij zich uit over de mogelijke ernstige gevolgen van het injecteren met de experimentele spuit. Mike is te vinden op instagram en op zijn eigen website: @leefbewustnu / www.leefbewust.nu Weltschmerz Next is naast dit YouTube kanaal ook te vinden op: LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/welt... Facebook: https://www.facebook.com/weltschmerznext Instagram: https://www.instagram.com/weltschmerz... De teamleden van Weltschmerz Next zijn te bereiken en te volgen via Instagram: Laura Hos: @laurahoss Duncan Robles: @duncanrobless Joey Baten: @joe.s.flow Laila Mol: @lilahartist Kees van Rengs: @kieuske  

    Stay tuned, er volgt snel meer content!


    Cafe Weltschmerz 

    0 reacties :

    Een reactie posten