Een opvallende reactie van het partijkartel

Datum:
 • vrijdag 2 juli 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Het wegblijven van het partijkartel bij een van de meest voorname en voor de hand liggende debatten sinds de corona p(l)andemie.
  Een opvallende reactie van het partijkartel


  (Door: “Henk der Niederländer”)

   Vooropgesteld dat ik hier dus geen Nederlandse televisie kan ontvangen en dus uit ga van hetgeen Michael van der Galien schrijft. Zeer vreemd dat deze zaken gebeuren en daarmee bedoel ik het wegblijven van het partijkartel bij een van de meest voorname en voor de hand liggende debatten sinds de corona p(l)andemie. Een zeer opvallende manier van doen om het maar mild uit te drukken, want zou er een echt debat komen, dan is het niet onmogelijk dat het hele gebeuren rondom de corona p(l)andemie wel eens ontmaskerd zou kunnen worden als zijnde een hoax waarmee alle maatregelen per direct van tafel zouden gaan.

  Dat corona vanaf het begin een A status kreeg, is naar mijn mening een vooropgezet plan geweest om de wereld in een soort van angstpsychose te brengen en de meesten hier zullen ondertussen al wel bekend zijn met het feit dat ik vanaf het prille begin van de p(l)andemie al zeer kritisch heb gestaan ten aanzien van het hele corona gebeuren, maar dat terzijde.

  Waar het (u vraagt wij draaien) RIVM dus nog wist te vertellen dat corona niet veel meer was dan een gewone griep (naar mijn mening had het RIVM dus nog geen vraag gehad en hoefde dus niet te draaien) Gideon van Meijeren (FvD) noemt de hele flauwekul op die aan de bevolking opgelegd is om de mensen uit elkaar te houden en een tweedeling van de maatschappij te bewerkstelligen.

  Kijk naar en huiver bij de video en bedenk waarom het partijkartel niet aanwezig was. Overigens raad ik de lezers aan om pertinent de reacties onder het artikel van Michael van der Galien niet te lezen, omdat anders, zoals gewoonlijk bij reacties op DDS, onwillekeurig braakneigingen op kunnen treden.

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (
  voor www.ejbron.wordpress.com)

  Bron oorspronkelijk artikel:
  dagelijksestandaard.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten