Bakkie met Bergsma 151

Datum:
 • woensdag 14 juli 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Landen die ons voorgaan, Prikspijt en Sterke Koffie  14-7-2021

  Abonneer je nu op je mijn Bakkies met Bergsma (elke ma, di, wo, vrijdag) en klik op het notificatie belletje zodat je een seintje krijgt als ik live ga (de tijden wisselen). Een (rechtstreekse) donatie kun je doen via https://thefireonline.com/steun/

  Ik bespreek hier mijn gedachtenproces over deze tijd, nieuws en de nieuwste artikelen op mijn website The Fire Online. Niets missen? Wil je de community groter maken, juist NU? Meld je dan aan voor de mailinglijst in dit artikel: https://thefireonline.com/be-ready-me... en.. * Blijf op de hoogte van een wekelijkse column en lees als eerste wanneer die online staat; * Blijf op de hoogte wanneer de eerste The Fire Online Podcast uitzending zal plaatsvinden; * Blijf als eerste op de hoogte van boeiende gastbijdragen en belangrijke artikelen die je in het MSM-nieuws niet zult vinden; * Blijf op de hoogte van andere content die alleen (volledig) via de mailinglijst zal worden verspreid; * Blijf op de hoogte van nog veel meer dat ik hier nog niet kan delen… Dank en tot bakkie.


  Bakkie met Bergsma

  0 reacties :

  Een reactie posten