Allemaal leugens: NHS-lek toont data maar geen COVID pandemie – het verzamelde bewijs dat het allemaal een hoax is

Datum:
  • zaterdag 31 juli 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • We leven in een theatervoorstelling.
    29-7-2021

    Elke dag wordt de productie opgevoerd. Elke dag heeft de enscenering maar één doel: angst aanjagen. Of het nu gaat om de angst voor klimaatverandering, die al decennia lang op de een of andere manier wordt gebruikt om het einde van de wereld te voorspellen, of de COVID-19 hysterie, die wordt gebruikt om angst voor de eigen dood aan te wakkeren, zelfs bij mensen wier waarschijnlijkheid om in bad te verdrinken veel groter is.

    De angst die wordt aangewakkerd, is bedoeld om controle, bewaking, diefstal van vrijheden, het inruilen van vrijheid voor vermeende veiligheid aan te moedigen. En nogmaals vragen wij ons af welk persoonlijk voordeel politieke actoren hebben bij het in scène zetten van een pandemie die zij willen gebruiken om dit te bewerkstelligen?

    Want het wordt steeds duidelijker wordt dat de pandemie een hoax is. En zoals zo vaak het geval is, komen de gegevens om dat te bewijzen uit het VK, bericht Science Files.

    De Telegraph publiceerde gisteren een stuk met de kop “Over half of Covid hospitalisations tested positive after admission“. Met andere woorden, de hoge cijfers die laten zien hoeveel mensen zo ernstig ziek zijn met COVID dat ze in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, die zijn nep! 56% van degenen die naar verluidt in Engeland in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID-19 – zoals blijkt uit gegevens die zijn uitgelekt naar de Telegraph – hebben duidelijk geen symptomen, noch symptomen die in verband worden gebracht met COVID, omdat zij pas positief testten op SARS-CoV-2 nadat zij in het ziekenhuis waren opgenomen. Maar als zij achteraf positief testten, dan kunnen ernstige COVID-19 symptomen niet de reden voor opname zijn geweest. 13% van degenen die alleen retrospectief positief testten op SARS-CoV-2, testten vaak positief na weken in het ziekenhuis te hebben gelegen. Met andere woorden, zij zijn waarschijnlijk pas besmet geraakt toen zij in het ziekenhuis lagen. Nog meer bewijs dat ze niet werden opgenomen voor COVID-19.

    Een woordvoerder van de NHS heeft de uitgelekte gegevens verdedigd met de lamste van alle mogelijke rechtvaardigingen. Degenen die pas na maximaal 10 weken positief testten, waren pre-symptomatisch (na 10 weken!) of asymptomatisch. Om begrijpelijke redenen wil hij niet de voor de hand liggende verklaring geven dat deze mensen voor het eerst in het ziekenhuis besmet raakten. Wie geeft graag toe dat zijn ziekenhuizen, die eigenlijk bedoeld zijn om de gezondheid van de mensen te herstellen, in vele gevallen de oorzaak zijn van belangrijke ziekten in de eerste plaats. Een door de Telegraph geciteerde data-analist die zich bezighoudt met NHS-gegevens, vindt de flagrante valse pretentie dat de gegevens worden geregistreerd als “ziekenhuisopnames voor COVID-19” en als zodanig op het dashboard van de overheid worden gerapporteerd, walgelijk. Het is duidelijk dat er een schijn wordt gewekt die niet bestaat. Ook al zijn er onder degenen die na opname positief testten een aantal die vóór opname symptomen vertoonden die vergelijkbaar zijn met COVID-19 en voor die symptomen waren opgenomen, dan nog is de kans groot dat het aantal mensen dat is opgenomen voor belangrijke aandoeningen, voor hartaanvallen, kanker of andere aandoeningen, en vervolgens positief test, groter is. Hun latere statistische registratie als “in het ziekenhuis opgenomen voor COVID-19” is dus vals, een vervalsing.

    In de onderstaande figuur hebben wij, op basis van gegevens van de Britse regering, een curve toegevoegd aan de officiële gegevens van ziekenhuisopnamen voor COVID-19, waarbij deze zijn gecorrigeerd voor het in de Telegraph vermelde foutenquotiënt van 56%. De waarheid ligt waarschijnlijk ergens tussen de twee curven in.



    Eens te meer wordt duidelijk dat de officiële gegevens over COVID-19 en SARS-CoV-2 niet betrouwbaar zijn, dat er grotendeels fantasiecijfers worden gepresenteerd die dienen om de werkelijke omvang van COVID-19 en SARS-CoV-2 te overdrijven, massaal te overdrijven. Men moet er langzamerhand van overtuigd raken dat de regeringen liegen, massaal liegen, over elk punt in verband met SARS-CoV-2:

    • Zij beweren een effect van vaccins dat niet bestaat in de mate die wordt beweerd. Zelfs na vaccinatie is het mogelijk om besmet te raken met SARS-CoV-2, om na besmetting anderen te besmetten, om ziek te worden van COVID-19, om in het ziekenhuis te worden opgenomen omdat de ziekte ernstig is en om aan COVID-19 te overlijden. Zelfs de bewering dat je door vaccinatie minder kans hebt om ernstig ziek te worden van COVID-19 of eraan te sterven is dus niet waar. Het hele verhaal over de doeltreffendheid van vaccins is er alleen op gericht vaccinpaspoorten te legitimeren, als controlemaatregelen, waar het in feite allemaal om gaat.
    • Zij verspreiden gegevens over mensen die aan COVID-19 zouden zijn overleden, op basis van valse informatie op overlijdensakten en statistisch onjuiste classificatie.
    • Zij gebruiken nog steeds een diagnostische methode om besmetting met SARS-CoV-2 op te sporen die volstrekt ongeschikt is als op zichzelf staand middel om besmetting vast te stellen. We hebben het over de RT-PCR test.
    • En op dit fundament van leugens, overdrijvingen en pogingen tot intimidatie is het middel gebouwd dat nu is gemuteerd tot het wondermiddel tegen SARS-CoV-2, ondanks het feit dat bewezen is dat het weinig tot geen effect heeft op de verspreiding van het virus en bovendien meer kwaad aanricht dan het vermijdt: Lockdowns.

    Uit gemakzucht, en omdat die Nederlandstalig is, geven we hieronder onze eigen samenvatting weer dat PCR-tests en Lockdowns niet werken. De vrijwel identieke opsomming van Science Files staat hier.

    De PCR-test werkt niet

    Lockdowns werken niet

    Wie na dit bewijsmateriaal nog steeds denkt dat alles koek en ei is in verband met SARS-CoV-2, is reddeloos verloren.
    En iedereen die nog steeds denkt dat deze hele gefabriceerde pandemie over iets anders gaat dan over pogingen om democratische systemen te vernietigen en te vervangen door een politieke gangster-kliek-economie, moet nog maar eens goed nadenken.

    Hoe dan ook, COVID-19 is een ernstige ziekte. Net zoals kanker, griep of hartkwalen ernstige kwalen zijn. En dat is het einde van het verhaal. Men zou er goed aan doen over te schakelen op een medicijn behandeling voor COVID-19.













    0 reacties :

    Een reactie posten