5G en grafeenoxide, een levensgevaarlijke combinatie!

Datum:
 • vrijdag 30 juli 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Dit gevallen kabinet neemt nog steeds beslissingen… 


  5G en grafeenoxide, een levensgevaarlijke combinatie!


  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Zoals u wellicht weet, bestaat er wereldwijd geen enkel wetenschappelijk peer-reviewed onderzoek dat laat zien dat 5G ongevaarlijk is. Wel zijn er stapels onderzoeken en studies gedaan naar de schadelijke effecten van elektromagnetische straling op mens en dier, waaruit blijkt dat het zeer schadelijk is voor mens, flora en fauna.

  Hieronder vertelt voormalig “Israëlisch defence officer” Dafna Tachover die directeur is van het project “5G and wireless Harms project of the Childrens Health Defence”, een non-profit organisatie waarvan de voorzitter Robert F. Kennedy Jr. is, daarover, die vastbesloten is om de epidemie van chronische ziektes in kinderen door toxische buitenlucht en stralingen te beëindigen.

  Dafna is ook de oprichter van “Wij zijn het bewijs” (We Are The Evidence), een advocaten organisatie voor de verdediging van de rechten van vele volwassenen en kinderen die schade hebben ondervonden van de radiatie van kabelvrije technologie.
  (newsvoice.se)

  In de onderstaande link vindt u veel informatie over het gevaarlijke 5G.

  Net zoals bij de injecties, door vele mensen zonder kritisch denkvermogen ook wel vaccinaties genoemd, is er bij 5G ook sprake van het schenden van de Neurenberg codes. De code van Neurenberg (1947) is namelijk van toepassing op alle experimenten op mensen, en dat geldt dus ook voor 5G. De veiligheid van 5G, net zoals die van de experimentele injecties, is immers niet getest alvorens het op de markt is gebracht. “De vrijwillige toestemming van de persoon is absoluut essentieel” (art. 1). Blootstelling aan 5G zal echter onvrijwillig zijn…

  “Als er op voorhand al een reden is om aan te nemen dat proefpersonen kunnen komen te overlijden of gewond zullen raken, mag een experiment niet worden uitgevoerd” (art. 5). De bevindingen van meer dan 10.000 wetenschappelijke studies en de honderden internationale organisaties die hun stemmen laten horen voor vele wereldbewoners, zijn wel degelijk “een reden om op voorhand aan te nemen dat proefpersonen kunnen komen te overlijden of beschadigd zullen raken”.

  Ook zien we in Nederland en wereldwijd vele slachtoffers van de experimentele injecties die, zoals nu is gebleken, grafeenoxide bevatten. Dát in combinatie met 5G-straling is dodelijk volgens onderzoekers en doctoren…
  (stralingsbewustoldambt.nl)

  Ook kan geldrolvorming in het bloed ontstaan, de rode bloedcellen die op elkaar zijn gestapeld ontstaan door verandering in de elektromagnetische straling. De rode bloedcellen worden door de technische of kunstmatige elektromagnetische velden veranderd door met de natuurlijke elektromagnetische velden te infecteren met onder andere als resultaat; het samenklonteren van de rode bloedcellen. Het begin van elektrogevoeligheid en een groot aantal andere ziekten zoals: reuma, trombose, embolie en een infarct.
  (stralingsbewustoldambt.nl)

  Onderstaand artikel leert ons nog iets meer over grafeenoxide, de gevaren van straling en zeker die van 5G.
  (frontnieuws.com)

  Mijns inziens is alles wat Den Haag en/of het nieuws ( één pot nat) u vertelt ontzettend ver van de waarheid verwijderd. Dat wat zogenaamd goed is voor u blijkt gevaarlijk te zijn. Dit gevallen kabinet neemt nog steeds beslissingen… Hoe dan? Waarom praat er niemand over nieuwe, eerlijke deze keer, verkiezingen nu is bewezen dat er in America fraude is gepleegd met de stemcomputers. Gebruikten wij niet diezelfde stemcomputers? En wie gelooft er nu werkelijk dat er nog mensen zijn die op Rutte en Kaag stemmen. Personen die ons land kapot maken, u failliet maken, ons onze mensenrechten afnemen, onze kinderen en ouderen niet beschermen en nog vele andere dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Kijk alleen al naar wat er in Bodegraven is gebeurd met Joost Knevel en zijn vrienden, die nu niet meer leven. En wat er met Wouter Raadgever is gebeurd, die niet eens een verslag van zijn rechtszaak krijgt… Een gewraakte rechter die gewoon doorgaat…  Bizar!!!

  Laten we ons verbinden en organiseren, want wees eerlijk, u wilt toch ook dat toekomstige generaties kinderen in vrijheid kunnen opgroeien. U wilt toch geen discriminatie? Ook geen medische discriminatie? U wilt toch ook geen wereldcommunisme? U wilt toch ook niet langer voorgelogen worden door diegenen die voor óns zouden moeten werken, maar die nu blijkbaar hun ziel verkochte hebben aan de duivel. U wilt toch ook democratie en geen pedofilie? Dit is óns land en wij kunnen laten zien waar een klein landje groot in is. Op de goede manier dan! Maak de patriot in u wakker en vecht vreedzaam mee om onze rechten terug te krijgen en diegenen verantwoordelijk voor deze geplande chaos ter verantwoording te roepen!!

  Door:
  “Elise Nijmegen”

  (voor www.ejbron.wordpress.com)   0 reacties :

  Een reactie posten