Nieuwe cijfers uit GB: Vaccinatie grotendeels ineffectief tegen corona

Datum:
 • maandag 28 juni 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Nieuwe cijfers uit GB....  Nieuwe cijfers uit GB: Vaccinatie grotendeels ineffectief tegen corona

  (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

  De met enkele bijwerkingen en niet te voorspellen gevolgen op de lange termijn gepaard gaande “vaccinatie” schijnt nauwelijks positieve invloed te hebben op het zwaar ziek worden aan corona respectievelijk zelfs aan de ziekte te sterven. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers uit Groot-Brittannië.

  De met enkele bijwerkingen en niet te voorspellen gevolgen op de lange termijn verbonden “vaccinatie” (die eigenlijk helemaal geen is, maar een soort geneesmiddel voor een milder verloop moet voorstellen) schijnt nauwelijks positieve invloed te hebben op het zwaar ziek worden aan corona respectievelijk zelfs aan de ziekte sterven. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers uit Groot-Brittannië.

  Verbazingwekkend genoeg geeft nu zelfs de pandemiegeile Lauterbach dit toe, uiteraard niet zonder een enorme kans voor zijn kliek te zien. De beroemde/beruchte SPD-politicus twitterde afgelopen nacht/vanmorgen om 01.00 uur:

  “43% van de Covid-doden in GB is gevaccineerd. Vaak maar 1 vaccinatie. Maar ook mensen met twee vaccinaties. Bij ouderen is het risico om te sterven zo hoog, dat ook 95% bescherming tot veel doden leidt. Dat betekent: in de winter, wanneer het effect van vaccinatie zwakker wordt, zal er waarschijnlijk een boost-vaccinatie nodig zijn.”

  We kunnen er dus steeds zekerder van uitgaan dat de coronadictatuur – die in plaats van met geloofwaardigheid met angst, dwang en staatsgeweld werkt – nog lang zal voortduren: de mondkapjes zullen blijven, de minimale afstand en steeds nieuwe versies van de lockdowns, die ons steeds meer doen vergeten dat de diefstal door de staat van ons toekomende rechten, die hij niet verleent en ons ook niet gewoon kan afpakken, een schandaal van de eerste orde is.

  Of ze nu Baerbock, Kretschmer of Söder heten: van één ding kunnen de dictators van de toekomst zeker zijn. De Duitsers zullen ook deze keer niet met succes in opstand komen. Ook deze keer is er een – zoals door de “Great Reset” voorzien – complete ineenstorting of de ingreep van buitenaf voor nodig…

  Bron:
  philosophia-perennis.com
  Door: David Berger

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten