€600.000.000 verdwenen! – Erik van der Horst met Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet

Datum:
 • zaterdag 26 juni 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Waar is de berichtgeving in de mainstream media? 
  €600.000.000 verdwenen! – Erik van der Horst met Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet


  Met een vernietigend betoog in de Tweede Kamer, maakte Pepijn van Houwelingen afgelopen woensdag gehakt van de financiële administratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over het jaar 2020. Woensdag gehaktdag. Pepijn van Houwelingen is Tweede kamerlid voor Forum voor Democratie.

  Het heeft er alle schijn van dat het ministerie van Hugo de Jonge honderden miljoenen euro’s heeft laten verdwijnen, zoals het er uitziet via schimmige aanbestedingsprocedures en consortia, onder de vlag van de ‘corona-crisis’.

  Pepijn van Houwelingen én de fractievoorzitter van zijn partij, Thierry Baudet, bespreken de bizarre situatie met Erik van der Horst.

  Waarom zijn collega-kamerleden niet onder de indruk van de schokkende inhoud van het betoog, maar struikelen zij wel massaal over de vorm en woordkeuzes? Wat is er mis met die collega’s? Zijn zij blind en doof voor de potentiele beerput die voor hun ogen wordt opengetrokken? Of zijn zij onderdeel van het probleem?

  Waar is de berichtgeving in de mainstream media? Behalve Café Weltschmerz meldde zich geen enkele journalist van de nationale televisiezenders of dagbladen.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
  https://steun.cafeweltschmerz.nl/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  0 reacties :

  Een reactie posten