Zondag 16 mei: FVD op het Malieveld!

Datum:
 • zondag 16 mei 2021
 • in
 • Categorie:
 • Twee maanden na de verkiezingen rijdt de VRIJHEIDSKARAVAAN weer uit. We komen weer bij elkaar!


  Bekijk de video:

   


  Het onverdunde, pure FVD-geluid blijft zó ontzettend hard nodig. Alleen wíj hebben telkens weer de moed om échte oppositie te voeren en op fundamentele gronden de gevestigde orde van repliek te dienen. Wij zijn de ridders van het vrije woord, het vrije denken, het vrije leven. De “Socratici”, die misschien niet altijd doen wat populair is of applaus krijgt: maar die wél doen wat ons land nodig heeft. De waarheid spreken. De angst voor ostracisme doorstaan. En dat blijven we doen!

  Er is zóveel gaande! Zóveel dat binnenkort onomkeerbaar wordt! De trein dendert door - de trein van de Sustainable Development Goals, de trein van het World Economic Forum van Klaus Schwab, van de Europese eenmaking. Het globalistische net sluit zich - en dat gebeurt via de vaccinatieplicht, het nieuwe “vaccinatiepaspoort”, mass-surveillance, camera’s overal, het ontnemen van onze identiteit via massa-immigratie, het roven van onze soevereiniteit via euromunt en open grenzen....en natuurlijk via de verwoestende klimaatplannen, die ons prachtige landschap onherkenbaar zullen misvormen en onze natuur zullen stukmaken, terwijl de energierekening stijgt, de belastingen ontploffen, het leven dat we hadden onbetaalbaar wordt - en u gedwongen wordt om een “duurzame lifestyle” te aanvaarden.

  Dat is de stand van het land. En dus is het tijd om bij elkaar te komen!

  Op zondag 16 mei bijt de VRIJHEIDSKARAVAAN het spits af op het MALIEVELD in Den Haag. FVD is de eerste grote organisatie die toestemming heeft gekregen voor een massale vrijheidsmanifestatie. Kom ook! Laat zien dat Nederland nog leeft!


  FVD Vrijheidskaravaan

  Zondag 16 mei, 15.00 uur

  Malieveld Den Haag


  FVD 

  0 reacties :

  Een reactie posten