Wat kun je doen om je te wapenen tegen de aankomende crisis? – Fiona Zwart met Elmer Hogervorst

Datum:
 • donderdag 6 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Fiona Zwart met Elmer Hogervorst 


  Wat kun je doen om je te wapenen tegen de aankomende crisis? – Fiona Zwart met Elmer Hogervorst  Fiona Zwart met Elmer Hogervorst – Wat kun je doen om je te wapenen tegen de aankomende crisis?

  Financieel adviseur en auteur Elmer Hogervorst praat met Fiona Zwart over wat je als burger kunt doen om je te wapenen tegen de crisis die er waarschijnlijk aan gaat komen.

  De economie lijkt nu nog redelijk te draaien, zegt Hogervorst, die vermogende particulieren adviseert en als fiscaal jurist een van de vaste begeleiders is van prijswinnaars in de Staatsloterij. Maar mogelijk dit najaar al gaan er klappen vallen in de vorm van ontslagen en faillissementen.

  Hij verwacht dat dit het draagvlak voor het coronabeleid zal doen verdampen. “De pijn moet echt groter worden voordat mensen in opstand komen, maar hij gaat groter worden.”

  Wie zijn vermogen wil beschermen doet er volgens Hogervorst goed aan om te streven naar “flexibiliteit”. Word niet afhankelijk van het bankensysteem, maar kijk naar alternatieven, is zijn advies.

  In het interview praat hij over de voor- en nadelen van goud, zilver, bitcoin, en kunst. Hij adviseert verder om te zorgen voor een goede opleiding en meerdere inkomstenbronnen.

  Andere tip: “de kudde heeft op de lange termijn altijd ongelijk”.

  Hogervorst is co-auteur met Eric Mecking van de boeken “Geld, goud en zilver” en “Deflatie in aantocht”. @ElmerHogervorst

  Volg Fiona Zwart via:
  https://www.linkedin.com/in/fionazwart/?
  https://www.instagram.com/fiona_zwart/?


  Café Weltschmerz


  Tweets 

  1.  Fiona Zwart heeft geretweet

   Jan Paternotte: Met testbewijzen grondrechten teruggeven.

   Grondrechten teruggeven 🤡

   •  
  2. Dat klopt. Maar ja, we kunnen de schuld geven aan de overheid. Uiteindelijk moeten we altijd zelf in de spiegel kijken. https://twitter.com/MeneerPanini/status/1390242240660901892

   •  
  3. Er is niets zo permanent als een tijdelijke maatregel van de overheid. Tenzij we gewoon niet mee doen. Ik doe al vanaf dag 1 niet mee. mensen. We zijn met veel. Laat je niets anders wijs maken.

   •  
  4.  Fiona Zwart heeft geretweet

   Het vaccinatie paspoort

   Ingesloten video
   •  
  5.  Fiona Zwart heeft geretweet

   Terwijl Merkel nu zalvende woorden spreekt over vrijheid bij de 5 mei-lezing in aanwezigheid van Rutte en kinderen, vaardigt ze in eigen land reinheidspapieren uit voor de gevaccineerden en veegt ze demonstranten van straat. https://twitter.com/consent_factory/status/1389889319113052163

   •  
  6. ~ “Echte vrijheid betekent verantwoordelijkheid. Daarom zien de meeste mensen er tegenop.” ~ Bernard Shaw.

   •  
  7. 2021. Een dag van ironie. Onze vrijheid staat immers onder grote druk. Wil je toch vieren? Bevrijd jezelf dan vd voorgeschreven werkelijkheid. Dat brengt zóveel. Persoonlijke kracht en interessante mensen bijvoorbeeld. Fijne dag, mooie mensen.

   •  
  8. Ons land is in tijden niet zo verdeeld geweest. Maar weet je? Er is 1 ding dat we gemeen hebben. Niemand wil oorlog. Ook geen psychologische oorlog waar we nu middenin zitten. Ik wens iedereen een open hart & open mind. Vanuit daar gaan we bouwen aan het nieuwe.

   •  
  9. Hou zó niet van hypocrisie. Zoveel politici die vandaag herdenken maar tegelijk in bed liggen met de wapenlobby. Als we écht zo’n net land zijn, stel ik voor dat we nooit meer mee werken aan oorlog. Ook niet als t wordt verkocht dat t is om zg. een dictator ten val te brengen.✌️

   •  
  10.  Fiona Zwart heeft geretweet

   Talitha Muusse over de morele leegte bij Op1: “Niet de inhoud maar de ki... https://youtu.be/9f1ZCNZQRaM  via @YouTube

   •  
  11.  Fiona Zwart heeft geretweet

   Duncan Robles en Laura Hos doen verslag van hun ontmoeting met de stampvoetende en kleinerende /VARA presentator. laat zich niet piepelen door . Bekijk het interview hier: 👉 https://buff.ly/3terljF
  0 reacties :

  Een reactie posten