Het “vaccin” koste wat het kost beschermen

Datum:
 • woensdag 26 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Een dramatische toename van hartproblemen bij jonge mensen


  26-5-2021  https://www.the-people-committee.com/articles2021

  Het Israëlische Volkscomité [The Israeli People’s Committee, kortweg IPC, red.] is een groep die is gevormd door Israëlische burgers, wiens doel het is mensen aan te moedigen hun ervaringen met betrekking tot schendingen van burgerrechten, schade of discriminatie als gevolg van de huidige crisis, ethische schendingen en vermoedelijke overheids- en institutionele criminaliteit te onderzoeken en te melden. 

  Willem Engel had op donderdag 13 mei 2021 een interview met een van de grondleggers, Dr. Pinki Feinstein [1] en schrijver van dit artikel. Het IPC doet onafhankelijk onderzoek naar de bijwerkingen van de vaccinaties, lees het volledige laatste rapport in het Engels van mei 2021 van het IPC [2].

  • Een dramatische toename van hartproblemen bij jonge mensen na de massale Pfizer-vaccinatiecampagne wordt automatisch toegeschreven aan “coronacomplicatie” en niet aan het vaccin

  Een bericht op een online nieuwswebsite op 14 mei wees op een dramatische toename van hartproblemen bij jonge mensen, waaronder hartfalen en de noodzaak van een harttransplantatie bij een 20-jarige man. De cardioloog die in het rapport wordt geïnterviewd (professor Kobi George), wordt geciteerd en zegt: “Ik denk dat het risico op het ontwikkelen van myocarditis als gevolg van het coronavirus theoretisch hoger is dan het risico dat de vaccinatie de oorzaak zal zijn” [deze geluiden zijn ook in dezelfde bewoording terug te vinden in dit artikel, het originele nieuwsbericht is niet meer online te vinden, red.]

  Interessant is dat deze zin niet zo logisch is (“Ik denk … theoretisch …”) en, natuurlijk, geen wetenschappelijke validatie heeft. Hij noemde dit nadat hij had verklaard dat er enkele lopende onderzoeken zijn die erop wijzen dat in sommige gevallen myocarditis wordt veroorzaakt door een immuunrespons die lijkt op de immuunrespons bij sommige coronapatiënten.

  ​Een maand geleden [medio april 2021, red], kort nadat IPC zijn rapport over ongewenste voorvallen had gepubliceerd, dat verschillende systemische medische schade omvatte na de vaccinatie, haastte het ministerie van Volksgezondheid zich in Israël om 62 gevallen van myocarditis te melden als bijwerkingen van het vaccin, met een bijzonder hoge incidentie bij jonge kinderen en volwassenen, waaronder enkele die resulteerden in sterfgevallen.
  Deze informatie en het idee dat dit zorgwekkende fenomeen veroorzaakt kan worden door het vaccin zelf, werd in dit rapport niet genoemd, zelfs niet als een theoretische optie.

  IPC heeft voortdurend nieuwe meldingen ontvangen van nieuwe hartproblemen, myocarditis of myocardinfarct bij gevaccineerde voorheen gezonde volwassenen voornamelijk tussen de 30-50 jaar (minder in de leeftijdsgroep 15-29), waarvan sommige de dood tot gevolg hadden. Er zijn ook enkele meldingen van jongeren. Geen van deze worden gemeld door de media of de overheid. We krijgen ook meldingen dat in klinieken en ziekenhuizen veel ongewenste voorvallen helemaal niet worden gemeld of strikt worden beschouwd als “niet gerelateerd” aan het vaccin.

  ​Samen met de wereldwijde enorme druk om mensen zo snel en zo veel mogelijk te laten vaccineren, ondanks de opeenstapeling van meldingen van ongewenste voorvallen, waaronder meer dan 4000 sterfgevallen die alleen al in het Amerikaanse VAERS-systeem zijn gemeld, lijkt het alsof we getuige zijn van een andere publieke en semi-wetenschappelijke inspanning om het vaccin te “beschermen” tegen de mogelijkheid dat het ernstige hartproblemen kan veroorzaken die kunnen verslechteren tot ernstige aandoeningen en zelfs de dood.

  ​Tot overmaat van ramp kan door deze verkeerde of het simpelweg achterhouden van informatie de boodschap ontstaan dat alle mensen, ook kinderen, zonder enige twijfel of wetenschappelijk bewijs kunnen worden ingeënt. Nota bene het Israelische ministerie van Volksgezondheid zelf meldde dat veel hartproblemen het gevolg waren van het vaccin, en het negeren van een dergelijk rapport brengt mensen, inclusief kinderen, alleen maar verder in gevaar, terwijl het hen misleidt en een immense angst in hun hart zaait voor ‘mogelijke coronacomplicaties’ terwijl slechts één uitweg behouden door vaccinatie

  • Het is mogelijk niet de eerste keer dat beweerd wordt  dat de ernstige bijwerkingen van Pfizers experimentele producten worden “veroorzaakt door de ziekte” en niet door het product zelf.

  ​Dé vraag die door de hele wereld gesteld zou moeten worden:

  Wat is het motief voor zulke intensieve en overweldigende pogingen om dit vaccin te “overbeschermen” en daarbij zoveel mogelijk ernstige mogelijke gevaarlijke gevolgen te negeren? Wie heeft er veel te winnen door af te wijken van transparante en objectieve wetenschap naar een toestand waarin een voortdurende inspanning wordt geleverd om slechts één experimentele interventie ‘wit te wassen’, ondanks alle mogelijke complicaties ervan?

  [1] Interview Willem Engel met Pinki Feinstein

  [2] Het volledige laatste rapport van mei 2021 van het IPC

  [3] Artikel over hartproblemen bij jonge mensen


  VIRUSWAARHEID 

  1 reacties :

  Verontruste zei

  Geld, geld, geld. Ze hebben nooit genoeg, en de fooi voor de "medicijnmannen" sust hun geweten (wat er althans van over is).
  Gezondheid en welzijn is absoluut geen betrokken onderwerp.

  Een reactie posten