"Het enige waar we bang voor hoeven te zijn, is de angst zelf."

Datum:
 • vrijdag 21 mei 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vanuit de studio van Café Weltschmerz spreekt Erik van der Horst, via een videoverbinding, met Nick Hudson. Ze bespreken de oprichting van PANDA en het ontstaan van de indrukwekkende presentatie.


  21-5-2021  Bekijk de video op LBRY.tv:


  PANDA staat bekend om zijn uitgesproken mening over de reacties van beleidsmakers op Covid-19, lockdowns en andere maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is begrijpelijk dat de wereldwijde organisatie het afgelopen jaar regelmatig voor opschudding heeft gezorgd. Met name actuaris Nick Hudson heeft er geen moeite mee de wereld te vertellen waarom lockdowns ronduit destructief zijn.


  “We hebben vanaf het begin geloofd dat het op een aantal niveaus verkeerd was om de samenleving te sluiten en dat het altijd tijd was om de samenleving te heropenen”, zegt hij. “Zeer weinig mensen zijn vatbaar voor het ontwikkelen van ernstige ziekten. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar. Gezonde mensen zijn geen aanjagers van de epidemie. Lockdowns en mondkapjes zijn door de wetenschap van vóór Covid – om goede redenen – altijd uitgesloten. Lockdowns zijn geprobeerd; ze hebben niet gewerkt en ze hebben grote schade aangericht. In plaats van de kwetsbare minderheid te beschermen, hebben we ze pijn gedaan.”

  Na het bekijken van de presentatie gaan beide mannen verder in op de vraag: “Wanneer onweerlegbare feiten, data en zelfs de wetenschap wereldwijd worden genegeerd in de beleidsvorming, wat is er dan werkelijk aan de hand?”

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
  Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
  Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

  Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s?
  Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
  https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
  Klik hierboven dan op Abonneren!

  Cafe Weltschmerz

  0 reacties :

  Een reactie posten