Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terug

Datum:
 • maandag 31 mei 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • In plaats van burgers in staat te stellen alle informatie af te wegen en hun eigen mening te vormen, proberen Google en hun linkse bondgenoten relevante informatie van vooraanstaande artsen te verbergen.


  30-5-2021

  Een gerenommeerde arts vecht terug nadat Google moedwillig zijn werk over effectieve Coronavirus-behandelingen heeft verwijderd. Westerse regeringen hebben enorme bedragen gestoken in het op de markt brengen van een vaccin voor het Coronavirus, en misschien nog wel meer in het proberen te overtuigen dat iedereen het moet nemen. Er is geen ruimte voor alternatieven.

  In de onderstaande krachtige video klaagt Dr. Peter McCullough Google aan voor het onderdrukken van solide, collegiale getoetst (peer reviewed) wetenschap over de effectiviteit van vroegtijdige behandeling van het Coronavirus. McCullough, de meest gepubliceerde internist en cardioloog ter wereld, legt duidelijk de voordelen uit van het gebruik van beschikbare, goedkope en zeer effectieve medicijnen waarvan de werking is bewezen en die als zodanig peer reviewed zijn gepubliceerd in medische tijdschriften.

  Toen Dr. McCullough een YouTube video publiceerde met drie dia’s uit zijn peer-reviewed artikel over verschillende vroege behandelingen voor Covid, zoals Hydroxychloroquine, Ivermectine, Colchicine, monoklonale antilichamen en andere bewezen veilige en effectieve behandelingen, werd zijn video binnen een paar dagen van YouTube verwijderd wegens het schenden van YouTube’s beleid over toegestane medische informatie. Hoewel hij in zijn video feiten uit peer reviewed rapporten presenteerde.

  Dr. McCullough legt in duidelijke bewoordingen uit dat bewezen medicijnen kunnen worden toegepast tegen het Coronavirus, wanneer ze op een bepaalde manier worden voorgeschreven. Als voorbeeld: medicijnen tegen AIDS en kanker is bijvoorbeeld nooit één component getest en vervolgens afgewezen omdat dit niet effectief bleek te zijn toen bekend was dat een combinatie van de medicijnen werkte.

  De wetenschap heeft altijd de doeltreffendheid van een behandeling afgewogen tegen de risico’s van het gebruik ervan. Dit werd niet gedaan voor het Coronavirus. Het lijkt erop dat alle wegen naar een gentherapie ‘vaccin’ moeten leiden. En wel met een experimentele technologie die nog nooit eerder bij mensen is gebruikt.

  Het volgende bericht verschijnt als men Dr. Peter McCullough’s verklaring durft te delen:

  Facebook leidt lezers naar een artikel dat geplaatst is bij AFP France met de titel “Amerikaanse cardioloog maakt valse beweringen over Covid-19 vaccinatie”, door de in Parijs woonachtige, 30-jarige, niet-arts Rémi Banet, een lid van de AFP “Factchecking” eenheid.

  De reden dat het onderzoek van Dr. Peter McCullough vals is, volgens Banet, is omdat zijn bevindingen niet dezelfde zijn als die van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Health Canada of de Wereldgezondheidsorganisatie.

  Met die redenering zou men elke studie kunnen “ontkrachten” zolang ze maar in strijd is met een andere studie.

  Deze video maakt duidelijk dat er iets gaande is dat zijn weerga niet kent in de geschiedenis van de westerse medische wetenschap. Zou de pandemie al maanden geleden of langer voorbij zijn geweest zonder de gezamenlijke onderdrukking van effectieve geneeskunde?

  Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”

  Alvorens in te gaan op een fascinerend verhaal over een geneesmiddel genaamd “Ivermectine” en een hoeveelheid van onderzoeken, succesvolle proeven en behandeling voor COVID-19, is er iets te overwegen dat voorop moet staan. Er is zoveel hype over de vaccins door alle elementen van Big Pharma, overheid en media; en er is zo’n wijdverspreide acceptatie … Meer lezen overIvermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”

   

  0 reacties :

  Een reactie posten