Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

Datum:
 • zondag 30 mei 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Wat wilt u voor een toekomst?

     Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Voor het geval u erover nadacht om uw kerngezonde kind in te laten enten tegen het zogenaamd gevaarlijke nooit geïsoleerde virus; volgens onderstaand artikel is het aantal gevallen van bijwerkingen van 12 – 17 jaar oude kinderen meer dan verdrievoudigd. Overal in de wereld sterven mensen aan de injecties die “zo goed voor u zijn”.
  (childrenshealthdefense.org)

  Een document onthult dat 86% van de kinderen die meededen aan de Pfizer-vaccinatieproef last had van bijwerkingen, van mild tot ernstig. Tijdens de proeven kregen kinderen van 12 tot 15 jaar een mRNA-vaccin toegediend, waarna hun cellen spike-eiwitten aanmaakten die in hun bloed terechtkwamen. Uit wetenschappelijk onderzoek, de link vindt u in het artikel, blijkt dat deze spike-eiwitten de bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedstolsels en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen.
  (ninefornews.nl)

  Een wetenschapper en immunoloog in Zuid-Californië zegt dat hij en zeven collega’s van 7 verschillende universiteiten het CDC aanklagen voor massieve fraude. De reden is dat ze 1500 testen hebben gedaan op positief geteste mensen en geen enkel geval van Covid-19 hebben kunnen constateren. Alle mensen hadden simpelweg influenza A en sommigen influenza B. Dr. Derek Knauss: “Toen mij lab-team en ik de 1500 zogenaamd positieve Covid-19-monsters aan Koch’s postulaten onderwierpen en onder een Sem (elektronenmicroscoop) legden, vonden we geen Covid in alle 1500 monsters. We hebben de Bulls…PCR-test niet gebruikt.
  (greatreject.org

  U weet vast van VN-Agenda 21 en dat het gevallen kabinet onder leiding van Kaag en Rutte wil dat we onze vrijheden inleveren voor een controle/politiestaat? Het grote voorbeeld is China, waar ze al een credit-systeem hebben ingevoerd dat u, door middel van het gevaarlijke 5G in combinatie met AI en vele, vele camera’s, vertelt dat u minder stroom kunt gebruiken omdat u bijvoorbeeld door rood licht bent gelopen. Of omdat u een andere regel heeft overtreden, kunt u geen verzekering meer krijgen… We worden door de VN/WEF/WHO gedicteerd om op een bepaalde manier te doen en denken, maar het is aan ons! Wij maken of breken Nederland en wij zouden moeten beslissen welke toekomst we willen voor onze kinderen. In China wordt nu getest met een emotie-detectie-systeem op de Oeigoeren-moslims. Nadat ze iemand aan handen en voeten met metalen banden hebben vastgebonden, plaatsen ze een camera op drie meter afstand  van de persoon, een soort leugentest, maar dan veel geavanceerder. De maker van het programma zegt dat het is “getraind” om ook maar de kleinste verandering in gezichtsexpressies en poriën te kunnen detecteren.
  (freepressers.com)

  Ik weet niet of het hier ook gebeurt, maar in Engeland zijn diegenen die een vaccinatie hebben genomen stiekem gevolgd door de regering om te zien of hun gedrag na de vaccinatie was veranderd.
  (reclaimthenet.org)

  Wat wilt u voor een toekomst? Eén waarin we nog vrijheid hebben? En waar onze kinderen veilig en onbekommerd kunnen opgroeien? Of bent u ook voor een mondiale dictatuur, een politie controlestaat zonder vrijheid, zonder de vrijheid van meningsuiting, die nu aan alle kanten al wordt gecensureerd, zonder democratie of nationalisme? Mijns inziens behoort het globalisme, de VN-ideologie, niet in Nederland thuis. De normen en waarden die daarbij horen, het niet beschermen maar gebruiken en uitbuiten van kinderen, passen niet Nederland. Laten we er samen voor blijven zorgen dat het licht dat nu schijnt op de corruptie en het leed dat satanistische pedofielen kinderen aandoen en hebben aangedaan nooit meer in het donker komt te staan. Van kinderen blijf je af! En je spuit er ook geen vergif in…

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Verontruste zei

  Gelukkig is er nu de trigger om van kinderen af te blijven. Zou het lukken om de boodschap over te brengen aan de "algemeenheid"?
  Het gaat niet alleen om kinderen maar om de toepassing van een experiment op mensen die dat over het algemeen niet weten en helemaal niet weten dat als het fout gaat, al is maar een beetje, het NIET TERUG TE DRAAIEN IS!.
  Het is en blijft onbegrijpelijk dat "artsen" aan dit gebeuren meewerken.
  Weerzinwekkend is dat de blog van Neuroloog JAN B. HOMMEL over hoe deze er toe gekomen zijn zo reëel geworden is.
  https://www.janbhommel.com/post/vaccins-tegen-het-sars-cov-2-virus-deel-1

  Een reactie posten