Een corrupte regering is u aan het belazeren

Datum:
 • vrijdag 28 mei 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Een duidelijk teken van de ineenstorting van een land is de openlijke corruptie van zijn openbare en particuliere instellingen.


  26-5-2021

  Wanneer corruptie niet langer verborgen hoeft te worden, maar openlijk kan worden genegeerd, zijn de waarden en normen waaruit de ziel van het land bestond weggeërodeerd”.

  Dat is een beknopte samenvatting van de bullshit waar we elke dag mee te maken hebben, schrijft Paul Craig Roberts.

  Probeer maar eens een instituut te vinden dat niet corrupt is.

  Zelfs toen ze geconfronteerd werden met de dreiging van Covid, kon het gezondheidszorgsysteem niet boven de hebzucht naar winst uitstijgen. Effectieve middelen, zoals HCQ en Ivermectin werden gedemoniseerd en in veel landen verboden. De meeste sterfgevallen door Covid zijn het gevolg van niet-behandeling.

  Gedurende de gehele vermeende “Covid Pandemie” hebben regelgevende instanties, gezondheidsbureaucratieën, medische verenigingen, politici, media en Big Pharma actie ondernomen om elk alternatief voor een vaccin te voorkomen.

  Vanaf de eerste dag lag de nadruk op de winst van een vaccin. Om mensen ertoe te brengen zich aan een experimenteel en niet-getest vaccin te onderwerpen, was het ontbreken van genezing nodig. Om de weg alleen open te houden voor een vaccin werden zelfs supplementen zoals NAC, waarvan is aangetoond dat het zowel preventief als bij de behandeling van Covid effectief is, door de FDA in twijfel getrokken bij het gebruik ervan als supplement.

  [N-acetylcysteïne (NAC) wordt door het lichaam gebruikt om antioxidanten op te bouwen. Antioxidanten zijn vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die cellen beschermen en herstellen van schade. Je kunt NAC krijgen als supplement of als receptgeneesmiddel].

  In reactie hierop heeft amazon.com, een grote online marketeer van voedingssupplementen, NAC uit zijn aanbod verwijderd. https://www.lewrockwell.com/2021/05/no_author/fda-protects-covid-19-vaccine-makers-seeks-withdrawal-of-competing-dietary-supplement/

  Het opwekken van angst was essentieel om mensen in de rij te doen staan om gevaccineerd te worden. De angst werd aangevuld met dreigementen dat men niet zou kunnen reizen, geen sportevenementen zou kunnen bijwonen, niet meer zou kunnen werken op zijn baan.

  Een Covid-test, bekend als PCR, werd opzettelijk uitgevoerd met hoge cycli, bekend om het hoge percentage vals positieven. Deze fout-positieven garandeerden een hoog infectiepercentage dat de mensen doodsbang maakte. Ziekenhuizen werden financieel gestimuleerd om alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen te melden, waardoor de mortaliteit van Covid sterk werd overdreven.

  Zoals u misschien heeft gemerkt, werden er afgelopen winter geen griepgevallen gemeld omdat griep werd toegevoegd aan de Covid-statistieken.

  Er zijn een aantal berichten verschenen dat het Covid-vaccin niet voorkomt dat sommige gevaccineerde mensen Covid oplopen. Andere berichten zeggen dat gevaccineerde mensen verspreiders van Covid worden. Er zijn ook berichten over een groot aantal sterfgevallen en kwetsuren als gevolg van het Covid-vaccin.

  Om de feiten te verdringen en de verkoop van het Covid-vaccin in stand te houden, voert het Center for Disease Control (CDC), dat steunde op het uitvoeren van de PCR-test met hoge cycli om het aantal Covid-gevallen op te blazen, de PCR-test uit met veel lagere cycli in het geval van geïnfecteerde gevaccineerden, om het aantal gevaccineerden dat Covid heeft opgelopen tot een minimum te beperken.

  Om verder een kunstmatig beeld te creëren van de effectiviteit van het vaccin, worden asymptomatische en milde infecties uitgesloten van de rapportage van gevaccineerden die Covid oplopen.

  Alleen gevaccineerden die Covid oplopen en in het ziekenhuis moeten worden opgenomen of aan Covid overlijden, worden meegeteld bij de mensen die Covid hebben opgelopen ondanks het feit dat ze zijn gevaccineerd.

  Ongevaccineerde mensen met slechts lichte symptomen of vals-positieve uitslagen van een PCR-test met hoge cyclus worden echter wel bij het aantal gevallen van Covid opgeteld. https://off-guardian.org/2021/05/18/how-the-cdc-is-manipulating-data-to-prop-up-vaccine-effectiveness/

  Dit is een duidelijke en schaamteloze manipulatie van statistieken om mensen bang te maken voor Covid en hen tegelijkertijd gerust te stellen over de effectiviteit van het vaccin.

  Het overdrijven van het aantal gevallen onder ongevaccineerden en het tegelijkertijd onderwaarderen van het aantal mensen dat Covid opliep ondanks dat ze gevaccineerd waren, is schaamteloos en beschermt het verzonnen beeld van de veiligheid en effectiviteit van het vaccin.

  Het vervalsen van statistieken om het publiek massaal angst aan te jagen en het verhinderen van behandeling met bekende veilige en effectieve geneesmiddelen om het sterftecijfer te maximaliseren, heeft miljarden dollars winst opgeleverd voor Big Pharma en aanverwante industrieën, waarbij de CEO van Moderna bovenaan de lijst staat van negen nieuwe miljardairs die rijk zijn geworden door het uitbrengen van de Covid-vaccins.

  Deze miljardairs zijn rijk geworden door de dood van honderdduizenden mensen die stierven door een gedwongen gebrek aan behandeling – verplichte sterfgevallen om de winsten van de vaccins te beschermen. https://www.rt.com/news/524294-vaccine-billionaires-patent-waiver/

  Zal er iets gedaan worden aan deze buitengewone corruptie van het publieke gezondheidszorgsysteem?

  COVID-19 VACCIN DOSSIER

  0 reacties :

  Een reactie posten