De toekomst van onze kinderen wordt bedreigd door mondiaal beleid!

Datum:
 • vrijdag 28 mei 2021
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 • Weet u waarom het de boeren de laatste jaren onmogelijk gemaakt wordt? Waarom ze van hun land worden verdreven en geen eerlijk deel krijgen?


   (Door: “Elise Nijmegen”) 28-5-2021


  Omdat de globalisten, diezelfde “mensen” die een mondiale dictatuur willen voor de wereldbevolking, die van het WEF, de VN en de WHO, willen dat u ander voedsel gaat eten. Vlees verdwijnt of is optioneel… Luister en huiver en maak de mensen bewust van deze mondiale plannen waardoor de veehouders, slagers en vleesverwerkingsbedrijven overbodig zijn.

  (YouTube.be)

  Bovenstaande zal mijns inziens ook de reden zijn dat Timmermans en de rest van de Europese Commissie een rapport van boeren, een van boer tot bord strategie, al 6 maanden achterhoudt. Dat is ook de reden dat de politiek niet luistert naar Farmers Defence Force.
  (www.boerderij.nl)

  De boodschappen zijn zo’n drie procent gestegen ten opzichte van vorig jaar, steeds weer komt het er hoe dan ook weer op neer dat wij, de Nederlandse bevolking, meer moeten gaan betalen. De armoede stijgt, duizenden mensen zijn failliet gegaan en verkeren in nood en dit gevallen kabinet blijft de dictatoriale instituten maar steunen.

  Er worden miljarden, hallo Hugootje, over de balk gesmeten voor onzin, want een virus dat qua doden en zieken niet of nauwelijks verschilt met de (verdwenen) griep, niet geïsoleerd is, getest wordt met een waardeloze test die daar niet voor bedoeld is, en het aantal draaiingen in het laboratorium omhoog geschroefd wordt om zodanig toch nog iets te constateren van een zogenaamde “gevaarlijke besmetting”, valt mijns inziens onder de categorie onzin!
  (https://www.nu.nl)

  De injecties, door velen vaccinaties genoemd, zijn een verdienmodel en hebben mijns inziens niets te maken met uw gezondheid. Waarom zou je in godsnaam gezonde mensen zonder klachten vaccineren tegen iets waar vele gecensureerde doctoren en wetenschappers van zeggen dat het gewoon een verkoudheidsvirus is, een zware griep misschien en waar u procentueel gezien dezelfde kans heeft om het te krijgen als dat u een meteoriet op uw hoofd krijgt… Misschien dan ook maar met een helm op gaan lopen?

  Wat voor een toekomst wilt u voor de kinderen in Nederland? In onderstaand filmpje ziet u hoe het er in Canada aan toe gaat. Kinderen op school krijgen een ijsje als ze zich laten vaccineren, ouders die het er niet mee eens zijn worden door de politie tegengehouden…. U heeft straks niets meer te zeggen over uw kinderen als we de WEF-politici in Den Haag door laten gaan…

  American Frontline doctors en vele ouders hebben een motie ingediend om de verplichte vaccinaties voor kinderen onmiddellijk te stoppen.
  (epochtimes)

  Een zeer informatieve site voor de nog slapende mens en voor de wakkere mensen om te delen…
  (stopworldcontrol)

  Laten we het nationalisme, de liefde voor ons land, onze cultuur, tradities, normen, waarden, óns normaal, koesteren en promoten, aangezien we willen dat de Nederlandse kinderen een leven vol vreugde, vrijheid, gezelligheid en warmte tegemoet gaan. Om dat te bewerkstelligen zullen we gezamenlijk de schouders eronder moeten zetten en moeten zorgen dat het extreem radicale globalistische gedachtegoed uit Nederland verdwijnt. Nederland weer soeverein of vallen we door Act 1778 nog onder Amerika?…

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten