Arts, die beroemd werd door hydroxychloroquine, voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede (+ video!)

Datum:
 • maandag 3 mei 2021
 • in
 •  Het onderzoek werd tientallen malen herhaald met steeds dezelfde uitkomsten.
  Arts, die beroemd werd door hydroxychloroquine, voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede (+ video!)  (Vertaling: E.J. Bron)

  Vladimir Zelneko (foto), die als een van de eerste artsen in de wereld corona met hydroxychloroquine behandelde, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon eerst niet geloven dat hij genomineerd was, zei hij tegen “One American News” (OAN). Hij zei dat zijn nominatie geloofwaardigheid aan zijn boodschap verleent.

  Zelenko behandelde met succes patiënten met hydroxychloroquine, totdat de gezondheidsautoriteiten hem dit verboden. “Ik heb geprobeerd het leven van mijn patiënten te redden”, verklaarde hij.

  Zijn resultaten, die later in een wetenschappelijk tijdschrift werden gepubliceerd, toonde aan dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de groep met een hoog risico na het gebruik van hydroxychloroquine met 84% afnamen. Het onderzoek werd tientallen malen herhaald met steeds dezelfde uitkomsten.

  De voor de Nobelprijs voor de Vrede genomineerde groep bestaat uit 103 artsen, die op hun beurt weer deel uitmaken van een groep van 11.000 artsen. “De artsen kennen de waarheid”, zei Zelenko. “Het is gewoon een schande dat zo veel mensen onnodig sterven.”

  De arts benadrukte dat er “krachten” actief zijn in de wereld die de mensheid getraumatiseerd hebben en angst inzetten als wapen. “Geeft u niet toe aan de angst. Er bestaan effectieve behandelingen. Enkele zijn zelfs zonder recept vrij verkrijgbaar.”

  U hoeft niet aan corona te sterven. De ziekte is heel goed te behandelen. Gebruikt u uw gezonde mensenverstand, zei Zelenko. Hij probeert de mensen gerust te stellen: “U hoeft er niet bang voor te zijn wanneer u toegang krijgt tot goede zorg.”

  Bron:
  uncutnews.ch

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten