Sneltestdagen: vraag en antwoord met Hans Beekmans

Datum:
 • zaterdag 3 april 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Op 10, 11, 17 en 18 april 4 nieuwe testdagen waarin een totaal van 6000 tests uitgevoerd kunnen worden.
  2-4-2021

   Na een succesvolle pilot met sneltests op antilichamen tegen het coronavirus vinden er deze maand weer enkele testdagen plaats. In samenwerking met tandarts Hans Beekmans organiseert Sven op 10, 11, 17 en 18 april 4 nieuwe testdagen waarin een totaal van 6000 tests uitgevoerd kunnen worden. Hiermee kan men enerzijds inzicht verschaffen in de persoonlijke gezondheidssituatie, maar anderzijds geeft het ook een steekproefsgewijs beeld van de staat van verspreiding en immuniteit onder de bevolking; waardevolle data waarmee de heer Beekmans hoopt bij te dragen aan een beleid gebaseerd op feiten.

  Naar aanleiding van de overweldigende respons na de uitzending die wij maakten over de eerste testdag ging Sven op bezoek bij de heer Beekmans zijn kliniek voor een vervolggesprek, om duidelijkheid te verschaffen over enkele vragen en twijfels die werden geuit door de kijkers en luisteraars. Wat gebeurt er met de data uit het onderzoek en hoe zit het met de privacy? Welke rechten kunnen er aan de uitslag ontleend worden? Deze en andere vragen die zijn gesteld proberen de heren in deze opname te beantwoorden. Als u zich wilt aanmelden voor één van de testdagen op 10, 11, 17 en 18 april in Baarn kan dat via de volgende link: https://www.sneltestpark.nl/Immunitei... Overige links: Antistoffen tegen coronavirus begin januari bij 13% van de donors: https://www.sanquin.nl/over-sanquin/n... Meten met geweten | #3.15: https://eenoorlogreedsverloren.nl/202... Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

  2 reacties :

  Verontruste zei

  Wat doet deze "sneltest"?
  Wat is de betrouwbaarheid?
  Wat houdt het in?
  Wat kunnen we er mee?
  Komt voor mij meer over als een nieuw verdienmodel.

  Sam Kooy zei

  Langzamerhand is geen enkele vaccinatie meer te vertrouwen. Ik wacht en wacht met het nodige risico. Ben drie keer risico "klant".

  Een reactie posten