WHO verwerpt vaccinatiepaspoorten: “Coronapandemie zal in 10 maanden voorbij zijn”

Datum:
 • zaterdag 6 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • ImmDe Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verwerpt de door de EU-Commissie geplande vaccinatiepaspoorten.


  5-3-2021

  “Wij begrijpen dat regeringen te maken hebben met politieke realiteiten. Desondanks zijn er ernstige zorgen”, aldus de regionale directeur van de WHO in Europa, Hans Kluge, in een bericht in het dagblad Die Welt.

  Kluge zei dat de uitrol, die voor de zomer was aangekondigd, waarschijnlijk onvermijdelijk was, maar geen aanbeveling van de WHO. Het is onzeker hoe lang de immuniteit zal duren, zei hij. Evenmin kan een vaccin noodzakelijkerwijs voorkomen dat andere mensen besmet raken, aldus de regionaal directeur van de WHO.

  Volgens hem zal de Coronapandemie over ongeveer tien maanden voorbij zijn. Dat zou niet betekenen dat het virus tegen die tijd verdwenen zou zijn, maar het zou waarschijnlijk geen verstorende ingrepen meer nodig hebben, zegt Kluge tegen de krant, bericht DWN.

  Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

  Vooral in de tijden van Corona foeteren media en politici luidkeels tegen vermeende “samenzweringstheoretici”. Veel van de “samenzweringstheorieën” zijn het afgelopen jaar echter op een onaangename manier uitgekomen. Nu is het weer zover. Ook de voorbereidingen voor gedwongen vaccinaties en een vaccinatiepaspoort voor de hele EU werden lange tijd afgedaan als “samenzweringstheorieën”. In dit geval … Meer lezen overAllemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort


  0 reacties :

  Een reactie posten