VIDEO: Outcry to the world from Israël (NL ondertiteld)

Datum:
 • donderdag 11 maart 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël.  VIDEO: Outcry to the world from Israël (NL ondertiteld)


  Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een recordtempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het coronavirus. “Burgerrechten worden terzijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertel Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een – nog – emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde.

  Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De Facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden, maar via dit krantenartikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t J.M.

  0 reacties :

  Een reactie posten