Uw stem is nodig. Stem FVD.

Datum:
 • woensdag 17 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vandaag is een ontzettend belangrijke dag.   Beste kiezer,


  Vandaag is een ontzettend belangrijke dag. Vandaag bepalen we de koers voor ons land. In welk land willen wij dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien? Welk land willen we doorgeven aan de volgende generatie Nederlanders?

  Ik maak me zorgen. Zorgen om de manier waarop we onze vrijheid de afgelopen tijd zijn verloren. Hebt u de beelden op het Malieveld gezien? Dat is niet het gezellige Nederland waarin u en ik zijn opgegroeid. Dat is niet het Nederland waarin we elkaar vertrouwen. Waarin de staat geen grote almachtige staat is, maar een overheid die van een afstandje de lijnen uitzet en mensen vooral met rust laat.

  In de krant las ik dat onze cultuur door het “nieuwe normaal” minder Nederlands wordt. Op de lange termijn zouden we een meer afstandelijke houding krijgen. Ik moet er niet aan denken.

  Ik maak me ook zorgen om al die andere dingen die door de lockdown op de achtergrond raken, maar allemaal in een stroomversnelling belanden. De massale immigratie, waardoor we ons steeds minder thuis voelen en het woningtekort steeds groter wordt. De overdracht van welvaart aan de Europese Unie, waardoor onze pensioenen verdampen en ons harde werk steeds minder oplevert. De uitholling van de democratie, waarin rechters verregaande uitspraken over stikstof en klimaat doen; waarin het referendum zomaar wordt afgeschaft. De zinloze klimaatplannen, die na de bekering van VVD en CDA tot de klimaatreligie een enorm beslag op onze welvaart en ons landschap zullen leggen. En de alsmaar uitdijende overheid, die steeds meer van ons geld opslorpt.

  Om al deze redenen vecht ik zo hard als ik kan. U hebt ongetwijfeld meegekregen wat er is gebeurd binnen Forum voor Democratie. En ik wil dat u weet: ik heb altijd doorgestreden. Niet voor mezelf. Zelfs niet voor de partij. Maar voor de toekomst van ons land. Voor de toekomst van onze kinderen.

  Deze beweging geeft me hoop.

  Ze dachten dat ze ons kapot konden krijgen. Maar we zijn doorgegaan. De afgelopen twee maanden hebben we stad en land afgereisd om onze boodschap te laten horen. Een boodschap van vrijheid en van onvoorwaardelijke liefde voor Nederland.

  Als Forum voor Democratie een flinke overwinning boekt, is dat een overwinning voor Nederland. Een overwinning voor het gezond verstand. U kunt erop rekenen dat ik altijd blijf pleiten voor de vrijheid - voor een einde aan de schadelijke lockdown. Dat ik altijd blijf pleiten voor het herstel van de Nederlandse democratie. Dat ik altijd blijf pleiten voor onze soevereiniteit, onze welvaart, onze identiteit, onze tradities.

  Ik vraag u daarom vandaag of u mij het vertrouwen van uw stem wilt schenken. En of u het daar met uw vrienden en kennissen over wilt hebben.

  Dit gaat niet om mij. Dit gaat om de toekomst van ons land. Stem vandaag Forum voor Democratie!

  Ik reken op u.

  Met dienstbare groet,

  Thierry Baudet  FVD

  0 reacties :

  Een reactie posten