Stemcomputers lenen zich bij uitstek voor grootschalige en moeilijk te ontdekken fraude

Datum:
 • donderdag 11 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ook in Nederland wordt gebruik gemaakt van stemcomputers.

  10-3-2021

  In 2020 was Dr. Shiva Ayyadurai verkiesbaar voor de Republikeinse Partij in Massachusetts, (in de VS). Hij startte een ‘bottoms-up’ beweging met veel vrijwilligers, een educatieve website en hij hield een actieve campagne. Tijdens de race werd er een Republikeinse establishment tegenkandidaat ingezet tegen de eigenzinnige en kritische Shiva. Deze vrij onbekende Kevin O’Connor voerde nauwelijks campagne, maar versloeg Shiva onverwacht in de primaries in september 2020. Dr. Shiva is een succesvol wetenschapper met meerdere diploma’s van het gerenommeerde MIT. Ook is hij uitvinder van bijvoorbeeld de computercode voor email en hij heeft een zevental bedrijven opgericht. Hij vond het heel vreemd dat een onbekende kandidaat zonder campagne kon winnen. Dus ging hij de stemuitslagen in detail bekijken. Hij deed dit als wetenschapper.

  Afwijkingen bij stemmachines

  In twee video’s vertelt hij in detail over zijn speurtocht naar de waarheid achter de verkiezingsuitslag, zie hier en hier.  Hij vond diverse ‘anomalies’ of afwijkingen. Hij won bijvoorbeeld met 54% in Franklin county, de enige county waar niet met stemmachines gestemd werd. Alle andere counties gebruikten wél stemcomputers en daar haalde hij overal slechts 40%. In elke county bleken er meer stemmen uitgebracht dan er geregistreerde stemmers waren. Hij vroeg zogenaamde “ballot images” op maar die werden niet beschikbaar gesteld. Een “ballot image” is een scan van de voor- en achterkant van alle stembiljetten die wettelijk vereist is en door de stemmachines gebruikt wordt voor het tellen.

  Wat is de invloed van de “weegfactor”? 

  Met behulp van patroonherkenning ontdekte hij dat er een ‘“weegfactor” werd toegepast die zijn stemmen met 0.66 vermenigvuldigde en die van zijn tegenkandidaat met 1.2. In de handleiding van de stemmachines van 2019 wordt inderdaad gesproken van een weegfactor. Volgens Shiva kwamen de originele stemmen, zonder weegfactor, uit op een totaal van 136.834 stemmen voor hem, waarmee hij gewonnen zou hebben, tegen de 121.167 stemmen van O’Connor.

  Shiva heeft ook de stemmen voor Trump en Biden in Maricopa County (Arizona) onderzocht door middel van weegfactor simulaties en constateerde eveneens de toepassing van een weegfactor. Volgens zijn berekeningen was de enige weegfactor combinatie die een correcte fit gaf met de ‘uitkomst’ een weging van 130% op de stemmen voor democraten en een weging van -30% op de Republikeinse stemmen (Trump).

  Eerlijke verkiezingen krijg je zo…

  Shiva heeft twee rechtszaken ingediend die werden geaccepteerd en nog steeds in behandeling zijn. De conclusies van Shiva voor eerlijke verkiezingen zijn: Ten eerste, verbiedt elektronisch stemmen. Ten tweede, gebruik alleen papieren stembiljetten, die met de hand geteld dienen te worden en ten derde, alles moet van begin tot eind transparant en traceerbaar zijn. 

  Ook in Nederland wordt gebruik gemaakt van stemcomputers. Daarom vindt Viruswaarheid dat alle kritische maatschappelijke partijen en burgers het volgende zouden moeten vragen: Ten eerste, maak de gebruikte software van stemcomputers openbaar. Ten tweede, bevat de software een weegfactor, zo ja, waarom en hoe is die ingesteld? En tot slot moeten papieren- en computertellingen volledig transparant en traceerbaar zijn en tenminste 10 jaar veilig worden bewaard.


  VIRUSWAARHEID


  1 reacties :

  Anoniem zei

  In NL stemmen we toch met een stembiljet?

  Een reactie posten