Redden de “vaccinaties” levens of veroorzaken ze juist meer doden?

Datum:
 • zaterdag 6 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  De schade die de zogenaamde vaccinaties veroorzaken. 

  6-3-2021


  Redden de “vaccinaties” levens of veroorzaken ze juist meer doden?


  Op woensdag 3 maart hadden wij Reiner Fuellmich bij ons in de zoom https://youtu.be/_c4KRualBAs om te spreken over de voorbereiding van zijn rechtszaken en zijn buiten parlementair onderzoek in Duitsland https://corona-ausschuss.de/ 

  Eén van de onderwerpen die ter sprake kwam was de schade die de zogenaamde vaccinaties veroorzaken. Reiner Fuellmich gaf onder andere aan dat het bijna niet meer mogelijk is om het aantal vaccinatiedoden onder het tapijt te vegen. Zelf heeft hij middels klokkenluiders bewijs verzameld dat in een Duits verzorgingstehuis in Berlijn mensen zijn gestorven na de injecties met gentherapie én dat mensen tegen hun wil geïnjecteerd zijn. De komende dagen zal hij met meer bewijslast komen. 

  Hieronder drie artikelen die, in het Nederlands, meer achtergrond bieden over het sterftecijfer na vaccinaties op plaatsen waar vaccinaties hebben plaatsgevonden.

   

  Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

  Van: https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/klokkenluider-berlijns-verzorgingstehuis-een-kwart-van-de-gevaccineerden-stierf-binnen-enkele-weken/ 

  datum: 14 februari 2021 door Fred Teunissen 

  In de bijgevoegde video in dit artikel staat de verbijsterende getuigenverklaring [die Fuellmich noemde in de zoom, red] die een klokkenluider in Berlijn aflegde ten overstaan van twee advocaten. Hij vertelt hoe de bewoners van de inrichting, waar hij werkt, tegen hun wil en zonder overleg met familie of personeel, onder militaire supervisie en soms onder fysieke dwang werden geïnjecteerd. Van de 31 gevaccineerden stierven er acht binnen enkele weken. Elf kregen ernstige bijwerkingen. 

  Reiner Fuellmich, een van beide advocaten, meldt aan het einde van de video dat hij uit andere steden in Duitsland en ook uit andere Europese landen soortgelijke meldingen ontvangt.

  Hij is zichtbaar geschokt en vertelt dat hij nog nooit zoiets heeft meegemaakt. “Dit ziet er uit als een georganiseerde massamoord.”

  Zijn organisatie, de buiten parlementaire onderzoekscommissie Stiftung Corona Ausschuss, onderzoekt deze feiten verder en zal er de komende tijd uitgebreid verder over berichten.

  De stem van de klokkenluider in de video is vervormd om herkenning te voorkomen.

   

  Vaccinatie in Israël: sterftecijfers die uitdagen?

  Van: https://www.dinekevankooten.nl/archief/vaccinatie-in-israel-sterftecijfers-die-uitdagen/  

  datum: 17 februari 2021 door: https://www.francesoir.fr/  

  Nabespreking door Haim Yativ, ingenieur en arts Hervé Seligmann, voorheen van de onderzoekseenheid over opkomende infectieziekten en tropische ziekten van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Aix-Marseille. Haim Yativ en dr. Seligmann analyseerden vaccingegevens uit Israël in een artikel gepubliceerd op de Nakim.org-website.

  De bevindingen zijn simpel:

  • Er is een discrepantie tussen de gegevens die door de autoriteiten worden gepubliceerd en de realiteit ter plaatse.
   Ze hebben drie informatiebronnen, naast de e-mails en bijwerkingen die ze via internet ontvangen. Deze drie bronnen zijn Ynet, een Israëlische nieuwssite, de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de Amerikaanse VAERS-database (bijwerkingen).
  • Vanaf januari 2021 zijn er 3.000 records van bijwerkingen van vaccins, waarvan 2.900 voor mRNA-vaccins.
   In vergelijking met andere jaren is het sterftecijfer 40 keer hoger.
  • Op 11 februari presenteert een artikel van Ynet gegevens over vaccinatie. De auteurs van het artikel hebben deze analyse “ontkracht”, gebaseerd op gegevens die door Ynet zijn gepubliceerd.
  • “We hebben de gegevens genomen door te kijken naar de mortaliteit tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken duurt. Door deze gegevens te analyseren, komen we tot verrassende cijfers die een significante mortaliteit van het vaccin aangeven.​
  • De auteurs zeggen dat “vaccinaties meer doden hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt.​

  Haim Yativ en Dr. Seligmann verklaren dat voor hen “dit een nieuwe Shoah (=holocaust) is” onder druk van de Israëlische autoriteiten om burgers te vaccineren.

  Ze nodigen ook specialisten uit om hun analyses af te ronden, en zijn van plan om juridische follow-up te geven aan deze ontdekking, mocht deze gevalideerd worden door de gegevens van het ministerie: gecontacteerd, deze was niet beschikbaar.

  De auteurs betreuren het feit dat ze niet in staat zijn om over deze essentiële informatie voor hun medeburgers te communiceren.


  Hier het volledige interview, in het Frans: https://www.francesoir.fr/videos-debriefings/vaccination-en-israel-des-chiffres-de-mortalite-qui-interpellent-video


  VIRUSWAARHEID

  0 reacties :

  Een reactie posten