Over 50 jaar galmt de azaan door élke stad

Datum:
 • zaterdag 13 maart 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Als dit niet stopt op 17 maart, galmt die azaan over 50 jaar vanaf half 5 ’s-ochtends door élke stad in Nederland 


  Over 50 jaar galmt de azaan door élke stad   Ebru Umar12-3-2021


  Terwijl lijsttrekkers elkaar afmaken onder het goedkeurend oog van hoernalisten vermomd als presentator, vindt de islamisering van Nederland gestaagd door. Nou ja gestaagd? In versneld tempo. In Zwolle gaan ze vier keer per dag de azaan door de woonwijk jagen, niet om half vier ’s-ochtends – Allah verhoedde – maar wel om 13, 17, 18.30 en 20.30 uur. En dan bijna twee minuten lang want ‘bij een moskee’ hoort een oproep.


  Dankzij de vrijheid van godsdienst mag dit. Dankzij de vrijheid van godsdienst zijn er inmiddels meer dan 500 moskeeën in Nederland – en het einde is niet in zicht.

  Het zijn niet de gastarbeiders die in de jaren 70 moskeeën hebben geïmporteerd naar Nederland. De generatie van mijn ouders ontvluchtte juist een verstikkende omgeving en snakte naar ontwikkeling, vrijheid en verlichting. Dat dit voor een groot deel van die mensen eindigde in de WW is een drama, dat de Nederlandse overheid daarbij ook nog ’ns bedacht dat gezinshereniging een goed idee was, maakte de boel niet beter. Hoe dan ook: die generatie migranten die tussen 1970 en 1985 naar Nederland kwam, wilde het beste voor hun kinderen. Het bewijs ervoor is simpel: migrantenkinderen die vóór 1985 zijn geboren, spreken nog foutloos Nederlands. Terwijl je tegenwoordig je best moet doen om zelfs nog een Nederlandse jongere in de steden te vinden die het Nederlands foutloos beheerst.

  Op de vraag wat er mis is gegaan, schrijf ik al sinds 2003. Dodelijk vermoeiend maar het móet herhaald: de Nederlandse politiek juichte segregatie op basis van geloof toe. De Nederlandse politiek vond het ‘vanzelfsprekend’ dat er moskeeën kwamen, net zo vanzelfsprekend als dat vrouwen kort gehouden werden, die hoofddoek het straatbeeld veroverde en nog erger: dat de politieke islam haar entree deed in het Parlement. Want koeltoer. En dus kwamen er koranscholen, daarna islamitische scholen met als toetje op de taart ook nog ‘ns islamitische weekendscholen. Geen onschuldig tijdverdrijf maar hersenspoeling gedirigeerd vanuit Turkije – of andere islamitische landen. Jongens en meisjes gescheiden, kleine kinderen geseksualiseerd met een hoofddoek.

  Waarom dit nu in verkiezingstijd van belang is?
  Simpel.
  Omdat een 23-jarig meisje uit Amsterdam een boek heeft geschreven dat ons een inzicht geeft hoe erg de parallelle samenleving zich in 50 jaar migratietijd heeft ontwikkeld. Los van de inhoud, haar onderdrukking en de verhoudingen binnen het gezin, valt één ding op: haar ouders spreken geen tot weinig Nederlands. Zo weinig dat de 23-jarige auteur zich naïef heeft laten wijsmaken dat ze het haar boek toch niet zouden kunnen lezen of kennis van de inhoud zouden kunnen nemen. Terug naar de ouders.

  Haar ouders zijn mijn leeftijd. Laat dat op je inwerken. Hoe kan het dat iemand van mijn leeftijd geen Nederlands spreekt, niet kan lezen en schrijven en zich zo enorm afzijdig houdt van het Nederlandse leven? De auteur, Lale Gül, vertelde me dat haar vader in het kader van gezinshereniging in de jaren negentig (negentig!!!) naar Nederland is gekomen. Haar vader heeft haar moeder geïmporteerd en zie daar: medio jaren negentig is opnieuw een generatie nul ontstaan die kinderen krijgt zonder in staat te zijn ze op te voeden en begeleiden in deze westerse samenleving.

  Stil blijven staan bij de inhoud van het boek, bij de emoties van Lale en haar onderdrukking, leidt af van het grotere geheel. Nog steeds, élke dag weer – maar élke. Dág. Wéér. – worden onder het toeziend oog en met goedkeuring van VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks, PvdA, SP en noem alle partijkartellen maar op, kansloze migranten verwelkomd in Nederland.

  Migranten die niets met de Nederlandse samenleving, haar cultuur, vrijheid en bewoners te maken willen hebben. Migranten die des te meer te maken willen hebben met hetgeen wij belasting voor betalen: onderwijs, huisvesting, rechtvaardigheid, vrijheid. Dat laatste natuurlijk alleen wanneer het de mannen uitkomt.

  Elke. Dag. Weer. komen er mannen naar Nederland die niet willen integreren, die een vrouw importeren om te mishandelen, die weer kinderen baart om kort te houden op de islamitische instellingen die Nederland heeft gefaciliteerd onder het mom van vrijheid, gelijkheid en gelijke rechten. Iedere dag weer worden er meisjes geboren als Lale Gül, die gebrainwasht worden op de moskee en de koranscholen, die mentaal en fysiek mishandeld worden thuis en op de islamitische instellingen en die uiteindelijk weer gedwongen worden een importman hierheen te halen met achterlijke gedachten waardoor de cirkel zich niet sluit maar steeds meer uitbreidt. Dag in. Dag uit. Zodat er een imam in Zwolle terecht kan opmerken dat in Nederland godsdienstvrijheid geldt, dat de islam onderdeel is van de Nederlandse samenleving en dat de azaan 5x per dag door de wijk mag galmen. Hou dat maar ‘ns tegen, zegt de islamofascist nog net niet glunderend op camera.

  Terwijl Rutte Wilders probeert te downplayen bij Pauw, terwijl Jinek juichend toeziet hoe Baudet wegloopt, wordt deze waanzin al vijftig jaar getolereerd.

  Dat MOET stoppen. Al was het maar voor Lale Gül en al die andere jongens en meisjes die niets liever willen dan jong en vrij zijn in een land dat ze alle kansen biedt, maar waar de politiek hun ouders alle ruimte geeft hun kinderen te mishandelen.

  Als dit niet stopt op 17 maart, galmt die azaan over 50 jaar vanaf half 5 ’s-ochtends door élke stad in Nederland en kun je alleen maar hopen dat jullie kleinkinderen zich aan de dictatuur van moslimouders en koraanschool weten te onttrekken.


  POW

  0 reacties :

  Een reactie posten