WIE IS KLAUS SCHWAB…?

Datum:
 • vrijdag 12 februari 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het WEF is dé spil in globale machtsvorming.   WIE IS KLAUS SCHWAB…?

  99% van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen. Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken. Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever.

  Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks, maar ook heel erg gevaarlijk. Want het lot van de mensheid in handen van dit soort lieden moet op den duur tot grote brokken gaan leiden. Maar omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen, is het lastig om de oorzaak van wereldchaos te duiden. Maar die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje. De kwade machten hebben gewoon een naam en ze manifesteren zich naar politici. Je kunt als burger in deze moderne tijd kennis nemen van deze manifestatie die eigenlijk al heel lang speelt. Als je je een beetje verdiept en je niet laat afleiden door fabeltjes en non informatie van de NOS en de mainstream media.

  In 1970 richtte Klaus Schwab het World Economic Forum (afgekort WEF) op. Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor “Globalization”; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om “Global Control” vorm te geven. Nationale politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld. Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft

  Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Zo’n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereldgeschiedenis. Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor “The Great Reset”. Zijn boek “Covid-19: The Great Reset” staat vol met plannen. Ook de Covid-pas moet ingevoerd worden; via een bloedscan komt er intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger.

  In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.) etc. Het vervolgplan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan Trans Human Agenda, waarin mens & technologie samensmelten Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief kabinet Rutte) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was “Globalization 4.0” met videopresentaties, lezingen én trainingssessies.

  Het WEF voedt het Brusselse netwerk, waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen. WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open.

  Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda. Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in 100% schijndemocratie Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers (waar Klaus er ook één van is) , George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen etc. zijn in hun bezit en van hen afhankelijk. Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%! De WHO heeft diepe banden met de vaccinindustrie; Bill Gates was al (vanwege zijn passie voor vaccins) investeerder in 7 vaccin bedrijven. De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie ‘proeftuinen’ (India & Afrika) hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen ‘Tetanus’ vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar. Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat de-populatie het doel was, waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.

  Onder Gates krijgt de WHO in 2017 dhr. Tedros (aangeklaagd voor genocide in Ethiopië) als nieuwe directeur-generaal (hij wordt de ‘trekpop’ van Gates genoemd). Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner die van ons land 350 miljoen donatie kreeg) én van project ID2020; bedoeld om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties. Het Bill Gates project id2020 is door het WEF omarmd en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner

  Op 20 maart jl. stelt minister Hugo de Jonge (ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis) Feike Sybesma (WEF-comité member) aan als ‘onafhankelijk coronagezant’ om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden. Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar zijn broer Hans de CEO van is. Hugo bestelt direct al voor honderden miljoenen. Kabinetten in westerse landen werken (samen met WEF-multinationals) collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan een ernstige vorm van kiezersbedrog.

  Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven. Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking geen cent meer in te brengen heeft.

  Het is van belang dat zoveel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab en Co (World Economic Forum) allemaal al planklaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gehersenspoeld om de WEF-doelen mogelijk te maken.

  De focus bij burgers moet al lang niet meer liggen op de Corona hoax, en hoe gevaarlijk deze wel of niet is. (Covid vormt – op zich – geen enkele bedreiging). Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding die deze elite miljardairs graag willen. De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen dat we de focus op Corona houden. Elke 2 weken een nep Corona persconferentie (gebeurt in elk land) met veel onzekerheid, angstpraat en leugens

  Ondertussen wordt de bevolking in de rug aangevallen om te worden lamgelegd. Tijd voor inzicht en de blik op waar het vandaan komt en de massale wake up!

  Bron:
  facebook.com
  (h/t “Weethetwel”)

  7 reacties :

  Gogu zei

  DEEL 1 (aangezien u beperkt hier de redende informaties!*)

  Al deze Apocalypse situaties (en dit is maar het begin!!! Dit is NIETS i.v.m. wat komt!) hadden geen pllats gevonden als de (toen al) gecorumpeerde verraders van USA, UK, Nederland enz.. hadden niet hun best gedaan het bolsjevik-sovjet systeem te redden, en alle anticomunisten uit Europa uitgeroeid.

  Gogu zei

  DEEL 2:
  Dit is het gevolg van wat 80 jaar geleden os gebeurd (de 10 afl. serie "Europa, The Last Battle", streng door de WEF mafia op de net gecensureerd, maaar wel te vinden op vrije sites), net als toen was het gevolg van wat eerder gebeurde, zoals de toatalw beroving van USA via de door de satanisten (masonen) gecreerde de Beurs Crash 100 haar geleden, waardoor heel USA werd beroofd, om met dat geld dezelfde USA te chanteren om in WO2 alle anticomunisten uit Europa uit te roeien en Sovjet Union te reden, feit (totale beroving) herhaald door deselfde talmudische masonen later met de beroving van fort Knox (waardoor Nixon, deelnenee aan dit complot tegen de mensheid) werd genoodzaakt te declareren dat de waarde van de dollar niet meer op hun goud reserve wordt gebaseerd, maar op de waarde die hun "federale bank" (de money printing machine! Inmiddels gevallen un de handen van dezelfde maffia masonische-talmudische kartel, een PRIVE bank dus die als "federal USA bank" poseert) dicteert

  Gogu zei

  DEEL 3:
  ...(sindsien de hele wereld werkt voor USA, de US dollar waarde zijnde 1 eurocent, maar besloten door de "federal bank" een veel hogere waarde die via valuta exchange voortdurend door alle landen op aarde betaald wordt, en eie dat niet wilt en eigen munt probeert te maken, onafhankelink van de totaal faillite dollar, waardoor de echte us dollar naar het licht zal komen, die worden uutgeroeit, zoals Lybia en veel andere landen, nu ook Rusland), dan niet vergeten hoe de talmudusche Rothschilds de UK Bank en munt in hun handen kregen waardoor de Kon. Britse huis hun puppets zijn (daarom puppet prince Charles promoveert alles wat Klaus Schwein/Schwab zegt) en veel andere dingen, die eugenlijk stap voor stap al 4000 jaar aan de gang zijn, tegen de mensheid.

  Gogu zei

  DEEL 4:
  Een andere documentair die moet brstudeerd worden heet "Thrive" (ruim 2 uur lang) en is ook op youtube te vinden.
  Er zijn veel andere documentairs die deze globale en zeer uitgebreide plan aan het licht brengen, maar dit is genoeg om te starten, voor onnozele idioten die niets van weten, en door hun daden (of het gebrek van) de hele mensheid uitroeien denkend dat "ze reden de mensheid", want zo hebben ze tw talmudische masonen wijs gemaakt, wetend dat de idioten geloven alles, en DAT is wat ons allemnak uitroeit, al sinds 4000 jaar geleden! Onze idiote gullibility (naiviteit).

  Gogu zei

  DEEL 5:
  De meest belangrijke historici & politiek onderzoekers op aarde (die komen nooit op TV, vanwege de absolute bescherminsgnut) hebben al eem tijd geleden bewezen (behalve al deze huidige wereld situaties tijdig en 100% nauwkeurig fortold (voorspeld) dat als we niets doen, rond 2040 de menselijke ras zal niet meer bestaan. Dat staat (het feit/verzoek, niet het jaar) nadrukkelijk in hun (de masonische orde) "holy book" (the talmud) duidelijk vermeld en geeist), en dat wat nodig is om de wereld te reden is GEEN gelul (zoals "protesten, wetten gemaakt door de slaven van Klaus Schwab, vergaderingen enz..), maat de juiste & enige msnier die nog altijd success heeft geboekt in elk land in het verleden toen die zo wreed (en met zoveel slachtoffers) werd binnengevallen, zoals vandaag, met vijanden van binnen en buiten, veel erger dan de mongolen invasie enz.

  Gogu zei

  DEEL 6:
  Want als ook toen de mongolen (en andere beesten) de menselijke ras binnenvielen, onze voorouders ook zoals nu als het protesteren op straat waren, met pankaarten... we waren allang totaal uitgeroied.
  Dit is zo elementair, maar niettemin, er zijn zoveel achterlijke idioten op aarde vandaag die zelfs iets zo elementair niet begrijpen, en JUIST DIT is de demonische kracht achter de onophoudende masonische opmars tegen ons, volgens hun planen die eeuwenlang duren om te gebeuren, juist omdat plotselijke veranderingen tegen ons verweerd worden (door ons), terwijl iets die ons zeer langzaam uitroeit, heeft altijd success omdat in onze oneindige domheid we kunnen niet schellen voor kleine veranderingen, die bewust (zo door de globale masonisch-talmudische oorde geplaand) zo langzaam tegen ons werken dat we niet eens het verband tussen een en ander zien langs de jaren heen, want we leven en denken veel en veel te opervlakkig, en elke wakker worden uitroep van de wakkere mensen wordt (door de Media die in de handen van dezelfde globale elite is) aangemoedigd als "idiote conspiratie teorie" te worden beschouwd.

  Gogu zei

  DEEL 7:
  * Ze gebruiken de Media ook als plek om hun wannabe eigen "wakker worden" artikelen te plaatsen (zoals deze hier) als "vliegenvangers", om zo de "rebellen" in de wereld daar te verzamelen, eerst voor observatie, later voor persecutie en uitroeing, waardoor ook wakkere mensen weten niet meer welke artikelen zijn echt en welke fake, "bijwerking" ook door de globale talmudische elite) bedacht om vantrouwen te creeren die goed tegen her verenigen werkt, hun millenia oude motto die nog altijd werkt zijnde "Divide et Impera!", divide and conquer.
  Maar dit is ook goed, omdat zo worden een hele leger "Lone Rangers" die onafhankelink van elkaar werken aan her reden van de memsheid, vrij moeilijk voor de latrine elite te ontydekken en te volgen, dit i.t.t. tot een gedeclareerde leger, die je duidelijk kent, ziet, hun plannen kent enz.
  Lang verhaal. Bestudeer wat hierboven staat en dan praten we verder. "Niets doen" betekent zelfmoord. En als je dat beslist, wees zeker dat dat goed voor de mensheid is. "Natuurlijke selectie van de species" wordt dat ook genoemd.

  Een reactie posten