Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?

Datum:
 • vrijdag 12 februari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  “IJzige kou is in aantocht: de komende nachten vaak temperaturen van meer dan 10 graden onder nul”  Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?


  (Door: CC Meier – Vertaling: E.J. Bron)

  Kritiek op de mainstream

  In het onderstaande gastcommentaar vraagt de economische en sociale wetenschapster en psychologe CC Meir zich af waar de beloofde klimaatopwarming blijft en rekent ze ironisch af met dogma´s over migratie en corona uit de mainstream media.

  Wanneer kom je eindelijk, beste klimaatopwarming?

  Dat dacht ik vandaag tijdens het sneeuwruimen, nadat ik tweemaal uitgegleden was en op m´n achterste was terechtgekomen en m´n stuitje had bezeerd.

  Dat doet me nu nog steeds zeer! Alsof de spierpijn in de bovenarmen niet genoeg zou zijn, die ik eergisteren bij het wegscheppen van enorme hoeveelheden sneeuw heb opgelopen in de vergeefse poging de weg sneeuwvrij te maken. Terwijl ik in een streek woon waar het anders bijna nooit sneeuwt. En als er al sneeuw valt, dan is het hoogstens een beetje poedersuiker die snel smelt. Aan de buitengrenzen van de EU lijden de “vluchtelingen Muhammad, Khan of Abdellah” kou, beklagen de media.  

  Vragen die zich af of het verstandig was om uit hun warme landen naar het koude Europa te trekken en dan ook nog hun eigen onderkomens in brand te steken? Men bericht er niet over dat de vaak zeer arme autochtonen in Griekenland en Bosnië kou lijden en hoe zij zich voelen wanneer migranten (waar zijn eigenlijk de vrouwelijke migranten?) eeuwenoude olijfbomen omhakken en in brand steken en dat de een of de ander door diefstal verkregen, geslachte dieren grillen.

  Daarvoor hebben de meeste media en de politieke “elite” net zo weinig interesse als voor de inwoners van de Canarische eilanden, die moeten toekijken hoe jonge illegalen massaal op kosten van de EU-belastingbetalers in luxe hotels worden ingekwartierd, terwijl “the working poor” en het aantal onder de lockdown nog veel groter geworden aantal werklozen van de Canarische eilanden en Spanje vaak een armzalig leven onder het bestaansminimum moeten uithouden. Voor de meeste van de van medelijden met de “vluchtelingen” overstromende media zijn ook de kou lijdende autochtone daklozen in Europese steden geen thema…

  “IJzige kou is in aantocht: de komende nachten vaak temperaturen van meer dan 10 graden onder nul”

  Dat zegt het weerbericht. Beelden van ongebruikelijke sneeuwmassa´s bereiken ons ook uit vele streken: in Rome zouden toeristen, mochten die er nog zijn, een keer een besneeuwde en bevroren Fontana di Trevi fotograferen. Maar niemand zou bij deze kou op het idee komen om er, zoals de onvergetelijke “seksbom” Anita Ekberg in de film “La Dolce Vita”, te gaan baden en daarom hoeven de eveneens kou lijdende carabinieri van Rome niet in het ijswater te stappen om vrouwelijke toeristen uit de bron te halen en wegens “obsceen gedrag” te arresteren.

  “Winterchaos in Spanje, vier doden – de hoofdstad Madrid verzinkt in de sneeuw. Spanje maakt het heftigste winterweekend sinds lange tijd mee. Er zijn doden te betreuren”

  Dat werd bericht. Zware ongevallen op met ijs en sneeuw bedekte straten, ook sneeuwploegen en reddingsvoertuigen bleven steken, het verkeer komt tot stilstand. In veel steden verplaatsen de mensen zich op ski´s, als er überhaupt nog iets beweegt.

  Geen bergen coronalijken, maar in plaats daarvan bergen sneeuw?

  Wat is er aan de hand? Klimaatopwarming? Waar blijf je? Kun je dan helemaal niets meer geloven? Is de klimaatcatastrofe soms een hersenspinsel? Net zoals de killervirus-PANIEKdemie?

  Natuurlijk, een ijskoude, sneeuwrijke winter maakt nog geen nieuwe IJstijd. Maar bewijzen enkele hete zomers dat de boze, boze mens en vooral de door onze Duitse publieke omroep “milieuzwijnen” genoemde oma´s (hoe zit het met de opa´s?) daadwerkelijk veroorzaakt hebben dat het onophoudelijk steeds warmer wordt, totdat we tenslotte allemaal gegrild worden?  

  Bron:
  wochenblick.at
  Door: CC Meir

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten