The GYGS: Schnabbelt Diederik Gommers bij onder werktijd?

Datum:
 • zaterdag 6 februari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het 1-2'tje van Gijrath & De Vlieger.

  5-2-2021
  We hebben een zaterdag, we hebben een zondag, we hebben een maandag, we hebben een dinsdag, we hebben een woensdag, we hebben een donderdag, maar er is maar 1 vrijdag. De vrijdag van The GYGS: het 1-2'tje van Gijrath & De Vlieger.

  Deze week richten de kompanen hun pijlen onder andere op Diederik Gommers die lekker bijschnabbelt in het lezingencircuit. Toch niet in de de baas z'n tijd, professor?

  Ook een primeur in The GYGS: 'Riemen Vast' het lied wat Thomas Acda speciaal voor Gijrath & De Vlieger heeft gemaakt is voor het eerst te horen. Dat wordt een regelrechte hit! ABONNEER je nu GRATIS op MASTERS EXPO: https://bit.ly/2MXlajB​ Meer MASTERS EXPO? Volg ons ook op social: Facebook: https://www.facebook.com/mastersexpo​ Instagram: https://www.instagram.com/mastersexpo​ Check onze website: https://www.mastersexpo.com​ MASTERS HQ. is organisator van de beurs MASTERS EXPO, uitgever van MASTERS Magazine & MASTERSEXPO.COM en producent van het programma MASTERS TV wekelijks op SBS6.

  Op dit kanaal zie je video’s van MASTERS TV, uiteraard met reportages over MASTERS EXPO, culinaire tips van onze deelnemende Michelin-chefs uit ons pop-up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over business en luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website www.mastersexpo.com.


  MASTERS EXPO.

  0 reacties :

  Een reactie posten