De Rutte/VVD/D66/NPO-missie van Twan Huys

Datum:
  • dinsdag 2 februari 2021
  • in
  • Categorie: ,
  •  Zondag 31 januari toont de ogenschijnlijk sympathieke Twan Huys zijn ware (enge!) gezicht. 



    De Rutte/VVD/D66/NPO-missie van Twan Huys

    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    Zondag 31 januari toont de ogenschijnlijk sympathieke Twan Huys zijn ware (enge!) gezicht. Uitgenodigd in “Buitenhof’ zijn Klaas Knot, Kadir van Lohuizen en Thierry Baudet. Knot bagatelliseert feitelijk de economische en financiële problemen van de ondernemers en heeft het met geen woord over alle ondernemers die middels een ronduit autistisch gehanteerde standaard buiten de boot vallen. Het financieel en psychisch lijden van mensen boeit hem klaarblijkelijk niet. Als het hém maar goed gaat!

    Kadir van Lohuizen heeft na Rutger Bregman eveneens een boek (Na ons de zondvloed) samengesteld over de (linkse hobby/lobby) zogenaamd dramatische stijging van de waterspiegel en komt met uitermate vage en discutabele ‘bewijzen’ waar Huys uiteraard helemáál NIET(!) op reageert, laat staan kritisch! Zo komt van Lohuizen met een filmpje van een waterstroom bij Groenland waar smeltend ijs als water de zee in stroomt. Datzelfde gebeurt echter al duizenden jaren – bijvoorbeeld als na de vrieskou de sneeuw in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland de sneeuw smelt, dus wat is de waarde van dit ‘bewijs’? (De Maas, de Waal en de IJssel zullen op dit moment waarschijnlijk ook wel weer wat hoger staan zoals dat heel NORMAAL is rond deze tijd!) Van wanneer was dat filmpje dan Van Lohuizen? Recent? In de lente? In de zomer? Het filmpje zegt dus
    h  e  l  e m  a  a  l  NIETS!

    Ook heeft hij een filmpje over een gezin op de Marshall eilanden (een flink stuk uit de kust van – schuin rechts boven – Papoea Nieuw Guinea) waar het strand ‘al’ is verdwenen en ze nu ‘ineens’ vlak aan zee wonen… Uiteraard zijn er GÉÉN beelden van hoe het er daarvoor wél uitzag en vooral: als het er dan inderdaad zó dramatisch en gevaarlijk zou zijn, waren ze daar allang weggegaan en zouden ze er, aangrenzend aan hun kleine erfje, niet lachend hun kinderen in zee laten spelen…

    Ofwel, Van Lohuizen is, met zijn lelijke wrat tussen zijn schouders, gewoon weer de zoveelste uitbuiter van angst en dramatiek die zichzelf als ‘held’ profileert maar er uiteraard uitermate ordinair geld uit wil slaan! Meneer Van Lohuizen; heeft u wel eens een glas met ijs gevuld en daarna tot de rand afgevuld met water? Hoe groot was ‘de vloedgolf’ over de rand heen toen al het ijs gesmolten was? Of stond het water niveau eigenlijk ONDER de rand en was er helemaal NIETS (!) over de rand gelopen…? Opruier! Angstzaaier! Oplichter!

    De Huys hersenspoel’show’

    De Rutte/VVD/D66/NPO-missie van Huys werd duidelijk bij het ‘interview’ met Thierry Baudet, waar diverse malen werd gestuurd op ‘de ravage van FvD’ gerelateerd aan Baudet’s meest recente boek “De ravage van tien jaar Rutte”. Gebaseerd op een uitspraak van een of andere vage, mij volstrekt onbekende ‘politicologe’ in Groningen aangaande de problemen binnen de partij in december ÈN een verschil (of mogelijk tikfoutje?) in een van de FvD-standpunten ten opzichte van zijn boek, waarbij Nederland vele miljarden kwijt is aan de opvang van niet westerse immigranten / ‘vluchtelingen’. En dan zijn daarin de schadekosten voor wat betreft de binnengehaalde criminaliteit en levenslange uitkeringen en extra toeslagen nog niet eens meegerekend. En dat terwijl Huys zich in diezelfde zin óók verslikt, zich óók verspreekt en daarmee óók in ‘de fout’ gaat… maar er snel overheen kwaakt. Overduidelijk was echter dat dit ZÍJN ‘missie’ was om Baudet ten aanzien van ‘fatsoenlijk’ Nederland als onkundig, doorgedraaid en gestoord af te schilderen! En gezien zijn ronduit smerige grijns deed hij dat (uitermate ÒNprofessioneel / maar uiteraard voor geld!) vol overgave…

    Het is ronduit walgelijk om – net als een of andere volstrekt onbetekenend jong links (!) burgertrutje op tv in december – te ‘smullen’ van de ellende die Baudet overkomt door (s)linkse mollen en keurig geklede, maar volstrekt onbetrouwbare hufters in zijn partij. Uit wat voor een laag-bij-de-gronds, met schijtlijster-stront bevuild nest bent u dàn afkomstig…? Ronduit misselijkmakend! Van de andere kant… bevestigt DÌT soort ‘uitzendingen’ JUIST (!) mijn stemkeuze voor de aankomende verkiezingen. En ik hoop velen met mij!

    Vraag aan Thierry Baudet

    Wat me vooral bezighoudt, is het volgende: waarom laat u dit gebeuren? Waarom veegt u zo’n trekpop als Huys niet helemaal de kast uit en vraagt u hem niet om ter plekke zijn oortje uit te doen (waar klaarblijkelijk iemand in zit te papegaaien dat hij nòg maar weer een keer op iets terug moet komen)… Waarom vraagt u hem niet of DÌT de opdracht is (voor een riant ‘salaris’ uiteraard) van zijn persoonlijke – hoogst waarschijnlijk D66 – poppenspeler? Waarom laat u zich door zo’n tot Bert-en-Ernie-handpop afgegleden marionet beledigen en reageert u niet net als Pete Hoekstra (naar de zelf-maak-kakker Jort Kelder)? Waarom bent u niet gewoon opgestaan en weggelopen, waarmee het programma vanzelf vroegtijdig moet stoppen…?

    Er kan namelijk maar ÉÉN reden zijn waarom dit NÚ klaarblijkelijk allemaal dient te gebeuren: en dat kan NIETS anders zijn dan de ANGST voor de groei en daarmee mogelijk de winst van de aanstaande verkiezingen voor uw partij! Laat u niet piepelen door die flapdrollen. Toon sterk leiderschap! U heeft het in zich, maar u bent veel te aardig.

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten