Noorwegen: 23 doden na inenting met het vaccin van Pfizer/BioNTech

Datum:
 • zaterdag 16 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ze stierven kort nadat ze de eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hadden gekregen.


  Noorwegen: 23 doden na inenting met het vaccin van Pfizer/BioNTech


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Noorse gezondheidsautoriteit meldt de dood van 23 mensen. Ze stierven kort nadat ze de eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hadden gekregen.

  Alle betrokkenen waren ouder dan 80 jaar en woonden in bejaardenhuizen. Na de toediening van de eerste dosis van het vaccin verslechterde hun gezondheidstoestand snel en ze stierven. Bij 13 van de 23 hoogbejaarden is de autopsie inmiddels afgesloten. Het resultaat: ze stierven aan de bijwerkingen van het vaccin. Het onderzoek tot nu toe doet vermoeden dat de typische bijverschijnselen van het vaccin tot zware reacties kunnen leiden bij oude mensen met een slechte gezondheid.

  De Noorse gezondheidsautoriteit komt tot de conclusie dat de voordelen van een coronavaccinatie voor personen die sowieso nog maar korte tijd te leven hebben slechts marginaal of irrelevant zouden kunnen zijn.

  Gemeenplaatsen uit China

  Chinese deskundigen adviseren om gebrekkige oude mensen het vaccin van Pfizer/BioNTech niet meer toe te dienen.

  Een Chinese immunoloog wees er bovendien op dat er nu sterfgevallen zouden komen, omdat het haastig door Pfizer/BioNTech ontwikkelde coronavaccin daarvoor nog niet aan een groot aantal mensen toegediend werd.

  Bron:
  PI-News.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten