“Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters

Datum:
 • donderdag 7 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan.
  7-1-2021


  “Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker - die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins - die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

  BLCKBX

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het kabinet Rutte heeft weer hopeloos gefaald door niet in te springen op ionisatie van publieke gebouwen. Hetzelfde is van toepassing op allerlei andere gebieden zoals o.a. de detailhandel. Conform de agenda van de elite, het MKB moet en zal geheel kapot gemaakt door de agenda van het WEF, inclusief Agenda 2030 die ervoor zorgt dat er geen plaats meer is voor boeren en vissers.... . Wanneer is het genoeg?

  Een reactie posten