Huisarts doorprikt vaccindroom Hugo de Jonge in open brief

Datum:
  • zaterdag 30 januari 2021
  • in
  • Categorie: , , ,
  • Het is zover. Als laatste EU-land start Nederland met vaccineren tegen corona. De afgelopen maanden heeft minister Hugo de Jonge er al vaak op gehamerd dat het vaccin de enige uitweg uit de coronacrisis is.


    29-1-2021

    Is dat zo? Huisarts Berber Pieksma heeft een open brief geschreven aan het Nederlands Huisartsen Genootschap waarin ze meedeelt dat er ook andere behandelingen beschikbaar zijn. “Vorige week bevestigde de WHO dat ivermectine ingezet als therapie bij Covid-19 de sterfte met 83% doet dalen. Tevens is bekend dat vitamine D in hoge dosis goede resultaten geeft in preventie en symptoomvermindering. Ook quercetine is zeer uitgebreid onderzocht en is een goede behandeling bij Covid-19 samen met zink,” schrijft de huisarts.

    “Ik verwacht van u dat u het Covid-19-protocol voor huisartsen per direct met inachtneming van bovenstaande aanpast. Na ontvangst van deze brief kunt u niet zeggen dat u niet wist dat deze therapie voorhanden was, mocht u aansprakelijk gesteld worden in de toekomst voor geleden schade,” waarschuwt ze.

    Volstrekt onnodig en geldverspilling

    Onlangs schreef Pieksma, één van de auteurs van de retraction paper voor de PCR-test, ook een open brief aan een zestal politici waarin ze ervoor pleit om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.”

    De huisarts is sceptisch over het coronavaccin. Ze heeft becijferd dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers. “En dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA-vaccin kan geven.”

    Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling, zei Pieksma, die benadrukte geen anti-vaxxer te zijn.












    0 reacties :

    Een reactie posten