Et spiritus sancti | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #16

Datum:
 • maandag 4 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • De democratische rechtsstaat ......


  De rechtspraak zoals wij deze kennen als pijler van de democratische rechtsstaat vindt haar oorsprong in eeuwenoude tradities en rituelen die onlosmakelijk verbonden waren met de spirituele wereld. Voordat er rechters waren werd rechtspraak uitgeoefend door koningen, priesters en sjamanen, waartussen lang niet altijd een demarcatie bestond.

  Van die spiritualiteit is weinig meer te bekennen in de moderne samenleving. Hier en daar zijn er nog wel sporen van te vinden; bijvoorbeeld bij kleine kinderen – voordat zij gepreoccupeerd raken met de rationele wereld en zijn verplichtingen, welke hen achtervolgen vanaf het moment dat zij worden aangegeven en een BSN krijgen toegewezen.

  Wanneer de mens al zo vroeg op een achterstand gezet wordt door het systeem, is het dan nog wel mogelijk om als vrij en soeverein mens door het leven te gaan? 

  Geïnspireerd door de Aboriginals en hun ideeën over de ziel gaat Sven voor het antwoord op die vraag helemaal terug naar de basis.

  Links:
  Under the Quandong Tree
  The Last Druid – Documentary on Ben McBrady of The Old Gaelic Order
  Placenta in vriesvak
  Alternatieve toepassingen voor placenta
  The king as priest and seer
  Priest-doctor aims to heal both body and soul

  Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

  EEN OORLOG REEDS VERLOREN


  0 reacties :

  Een reactie posten