Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

Datum:
 • donderdag 14 januari 2021
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  ‘Massaal verzet en grote conflicten zullen tot nog meer verdeeldheid leiden’


  Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

  Om de klimaatdoelen te bereiken zal er een communistische eco-dicatuur worden opgericht, die een einde zal maken aan al onze vrijheden en een zeer groot deel van onze huidige welvaart. (Stad in afbeelding illustratief).

  ————————————————————————————————————

  Econoom DB Research: ‘Brussel vertelt oneerlijk verhaal tegen burgers’ – Pijnlijke maatregelen zeer nabij: verlies van vrijheid van vervoer, verwarming, woning, voedsel

  ——————————————————————

  In een analyse van Deutsche Bank wordt forse kritiek geleverd op de Europese Unie, omdat die de ‘Green Deal’ veel te rooskleurig aan de bevolking voorstelt, en ‘een oneerlijk debat’ hierover voert. DB wil dat Brussel de Europeanen laat weten dat het uitvoeren van de Green Deal betekent dat we een economische en maatschappelijke mega crisis zullen krijgen, dat er een soort eco-dictatuur nodig is om alle maatregelen op te leggen, en dat we permanent een enorm deel van onze welvaart zullen verliezen. Hier waarschuwen we al jaren voor: de ‘klimaatplannen’ van de EU zullen nul komma nul effect hebben op ‘klimaatverandering’, maar van ons werelddeel wel een achterbleven gebied met wijd verspreide armoede maken, waarin we geen enkele vrijheid meer zullen hebben.

  De monstrueus veel geld kostende ‘Green Deal’ levert volgens DB enorme risico’s op voor de welvaart, de economie en de democratie. Die risico’s zouden eerlijk aan de bevolking moeten worden verteld, en niet moeten worden achtergehouden, zoals nu gebeurt. Dat schrijft althans Eric Heymann, senior econoom bij Deutsche Bank Research.

  Brussel presenteert de Green Deal als ‘een nieuwe groei strategie’ die zal leiden tot ‘een eerlijke en welvarende samenleving’, maar die claim is uiterst dubieus. Op papier klinkt het allemaal goed, maar om in 2050 ècht een klimaatneutraal Europa te realiseren moet de complete economie, alsmede ook het hele politieke en gerechtelijke systeem fundamenteel worden veranderd.

  Pijnlijke maatregelen nabij: verlies van vrijheid van vervoer, verwarming, woning, voedsel

  Tot nu toe zijn de gevolgen van de EU klimaatagenda ‘nog relatief abstract’, en voor de meeste huishoudens ‘nog acceptabel’. Maar dat zal snel gaan veranderen. Er komen namelijk drastische interventies aan die een einde zullen maken aan de keuze van vrij vervoer, de grootte van woningen, de manier van verwarmen, het bezit van elektronische consumentengoederen, en het eten van bijvoorbeeld vlees en tropische vruchten. Tevens zal de werkgelegenheid zware klappen krijgen.

  De belastingen op energie zullen nog veel verder gaan stijgen, waardoor verwarming en vervoer peperduur worden. Heymann waarschuwt dat er geen adequate technologieën voorhanden zijn om ons huidige welvaartsniveau in stand te houden. ‘Ik weet dat eco-dictatuur een vervelend woord is, maar we moeten ons de vraag stellen in hoeverre wij bereid zijn om een soort eco-dictatuur te accepteren om klimaatneutraal te worden. Bijvoorbeeld: wat moeten we doen met vastgoed eigenaren die weigeren hun huizen en gebouwen klimaatneutraal te maken?’*

  (*Daar heeft de elite in 2020 een antwoord op gevonden: grijp een gemiddeld luchtwegvirus aan voor een serie lockdowns met strenge beperkingen, en leg zo honderdduizenden boeren en bedrijven aan het staatsinfuus. Die worden daarmee via een achterdeurtje feitelijk onteigend. De staat krijgt zo de totale macht om harde eisen te stellen aan het opnieuw opstarten van deze bedrijven, àls ze de crisis al overleven en/of daar toestemming voor krijgen.)

  ‘Massaal verzet en grote conflicten zullen tot nog meer verdeeldheid leiden’

  De strenge beperkingen die de EU (onder leiding van onze PvdA huismarxist Frans Timmermans) gaat opleggen, zullen volgens Heymann op massaal verzet stuiten. ‘Sommige partijen zullen met argumenten tegen strikt klimaatbeleid komen als dat leidt tot een aanzienlijke stijging van de energieprijzen, of tot beperkingen van de persoonlijke vrijheid en eigendomsrechten. Laten we onszelf niet voor de gek houden: deze partijen zullen steun van de kiezers krijgen. Op EU niveau zullen er grote conflicten zijn over de distributie, wat bij kan dragen tot nog meer verdeeldheid in het blok. Zijn we klaar om met deze polarisatie om te gaan?’

  Bent u bereid uw kinderen de welvaart te ontzeggen die u wèl genoten heeft?

  Een betere vraag is: zijn u en ik bereid om onze (klein)kinderen te beroven van minimaal dezelfde welvaart en vrijheid die wij tot het begin van 2020 hebben gekend? Zijn wij bereid hen straks te vertellen dat ze in permanente armoede en onderdrukking moeten leven, terwijl de inwoners van landen zoals China en Rusland, die hun samenleving niet willen afbreken voor het tegengaan van een volstrekt natuurlijk gas (CO2) dat juist broodnodig is voor al het leven – en waarvan nog steeds een historisch laag niveau in de atmosfeer zit-, straks een veel hogere welvaart en welzijn zullen hebben?

  En hoe gaat u hen temidden van een periode met Global Cooling, ijzige kou en voedseltekorten uitleggen dat het allemaal ‘toch echt nodig was’ om de zogenaamde opwarming van de aarde tegen te gaan?

  Als u daartoe bereid bent, dan heeft u op 17 maart bij de verkiezingen een zeer ruime keus, want op FvD en PVV na steunen alle overige politieke partijen deze krankzinnige, welvaartsverwoestende klimaatagenda (terwijl de leiders van deze partijen er – net als in de voormalige Sovjet Unie – ongetwijfeld voor zullen zorgen dat zij in het geheel niet zullen lijden onder de strenge dictatoriale maatregelen die ze aan het volk opleggen).

  Green Deal zal leiden tot de ondergang van de EU

  Mijn verwachting? Veel Europeanen gaan dit niet pikken. Hoe harder en dwingender de EU klimaatdictatuur zal worden, en hoe meer welvaart en vrijheid men van de burgers zal afpakken, des te groter zal de weerstand worden. Uiteindelijk zullen er grote opstanden uitbreken, zullen regeringen omver worden geworpen, en zullen landen uit de EU treden, die daarna met een donderend geraas in elkaar zal storten, en op de vuilnisbelt van de geschiedenis zal belanden.

  Precies waar deze onzalige, anti-democratische, immer liegende, bedriegende en stelende unie thuishoort. Dan kan de volgende generatie op de gigantische puinhopen die de eurocraten zullen hebben achtergelaten beginnen met de wederopbouw, en hopelijk geleerd hebben van de kapitale blunders die de Europese politici hebben gemaakt.

  Xander

  (1) Technocracy News

  0 reacties :

  Een reactie posten