Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

Datum:
 • dinsdag 19 januari 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land.
  arts
  Foto: Rumble/Potkaars

  Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

  In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen de coronamaatregelen en het kabinet plaats. Daarbij zijn 115 mensen opgepakt, zegt de politie. Bij de betoging op het Museumplein waren duizenden mensen aanwezig. Het protest was vooraf verboden. De demonstranten kwamen toch en werden vervolgens verdreven door de ME. Daarbij vielen rake klappen en werd een waterkanon ingezet.

  Op social media is vooral aandacht voor een arts die voor de camera van NH Nieuws boude uitspraken deed. De arts, de 75-jarige Piet van Herten, is vanwege de coronacrisis voor het eerst van zijn leven activist. Hij schrijft naar eigen zeggen ontheffingen tegen de mondkapjesplicht voor mensen met bijvoorbeeld een posttraumatische stressstoornis of astma.

  Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt

  “Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins. De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld,” zei Van Herten, die helemaal van Limburg naar Amsterdam was gereisd.

  “Ik ben bijna 80 en ik word hier met knuppels opzij geslagen. Dit is ons land,” voegde hij toe. “Ik ben heel bang voor het vaccin en voor de coronamaatregelen. Ik ben arts en schrijf duizenden ontheffingen voor mondkapjes. En als je de verhalen hoort van die mensen, dan zou het in één keer afgelopen zijn. Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt. Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles. Die krijgen voor iedere patiënt 20.000 euro.”

  De arts wordt scherp bekritiseerd door het establishment. Zo schrijft radiopresentator en columnist Özcan Akyol: “Dit krijg je van te lang tijd doorbrengen op Facebook.” En NOS-journalist Joost Schellevis voegt toe: “Dit is dus wat nepnieuws doet.”  1 reacties :

  Dochter zei

  Dit is veel erger dan Hitler Duitsland.

  Een reactie posten